Power Automate Desktop Practitioner 4 Dage

Lær om Power Automate desktop RPA

Certificeret Power Automate desktop kursus til ledere og specialister. Åbne hold i København og Århus med start hver måned.

På dette Microsoft Power Automate desktop kursus, København eller Aarhus, lærer du at organisere, forretningsanalysere og programmere med Microsoft Power Automate desktop. Flere af dine medkursister er allerede i gang med RPA, og du vil høre historier om hvad der virker og ikke virker. Tilbage til Power Automate desktop kursus oversigt.

Erfaringerne fra danske virksomheder er allerede mange, og du får dem alle på dette omfattende Power Automate kursus, samtidig med, at du lærer at programmere Microsoft Power Automate robotter. Kurset indeholder 2 RPA moduler:

 1. RPA Organisering & Business Analyst 2 dage
 2. Microsoft Power Automate Desktop Builder kursus 2 dage

Du bliver trænet i alt hvad der skal til for at komme i gang med RPA og Microsoft Power Automate desktop, både forretningsdelen og programmeringsdelen. Fra proof of concept, til full scale implementering, med RPA center of excellence og softwarerobotter i hele virksomheden. Du vil skulle deltage i øvelser med tilhørende drøftelser og hvordan RPA skal virke i din virksomhed. Du vil få anbefalinger til DO og DON’T, og du vil kunne spare din virksomhed for de trivielle faldgruber vi har erfaret.

Øvelser med programmering udføres i Microsoft Power Automate desktop software som kursisterne gratis får stillet til rådighed, og mange af vores kursister har den første RPA robot klar til drift efter endt kursusforløb. 

Hvem deltager

Kurset henvender sig til nøglemedarbejdere der sidder i forretningen, projektledere, ledere, udviklere, forretningsanalytikere og specialister i offentlige og private virksomheder. Alle øvelserne i Microsoft Power Automate desktop udføres med “drag and drop” træning, og du vil få grundig hjælp der hvor det driller. Du behøver ikke en IT kodeudvikler baggrund for at kunne deltage, men det er en fordel hvis du har flair og interesse for IT.

Kursus udbytte

Med viden og færdigheder fra dette kursus vil du kunne skabe stor værdi for din virksomhed. Du får den viden du har brug for, til at kunne gennemføre RPA og Microsoft Power Automate desktop initiativer, og efter kurset, vil du selv kunne identificere potentielle projekter og opsætte gængse 

Kursus indhold

Power Automate kurset er fem dages praktisk træning i RPA organisering, udrulning, projektledelse, principper, værktøjer, metoder og programmering.

 • Hvad er RPA Robotic Process Automation, Kontorrobotter og Robotics?
 • Hvad kan RPA bruges til?
 • Hvem kan få glæde af RPA?
 • Hvordan fungerer RPA?
 • Hvilke opgaver er egnet til RPA?
 • Hvilke processer kan Power Automate automatisere?
 • Hvor i virksomheden skal Power Automate forankres, IT eller forretning?
 • Får jeg brug for RPA konsulentassistance?
 • Hvordan kommer jeg i gang med Power Automate initiativet?
 • RPA strategi og roadmap
 • Brug af eksterne Power Automate konsulenter
 • Hvem har hvilke roller i Power Automate initiativet
 • Hvilke, hvor, hvor mange processer
 • Eksempelbibliotek – spar tid i udvikling
 • RPA softwareudbydere
 • Valg af RPA software
 • RPA Proof og Concept (POC) indhold og organisering
 • RPA Projektledelse framework
 • Power Automate værktøjer og principper
 • RPA procesanalyse og kvalificering
 • RPA definition af forretningsprocesser
 • Cases, tips og erfaring
 • Eksempler på procesautomatisering
 • Programmering af Power Automate robotter
 • Power Automate case programmeringsøvelser

Learning Management System

Du har som kursist 6 måneders adgang til RPA og Microsoft Power Automate materiale på Compass LMS (Learning Management System). Her har du adgang til alt dit RPA materiale, og du kan tilgå det når det passer dig og hvor det passer dig – selv fra din smart phone.

Materialet udgøres af videoer, cases, værktøjer, templates, quizzer og certifikater – det hele samlet et sted, og du er uafhængig af tid og sted. På den måde kan du studere når det passer dig – i toget, eller når børnene er gået i seng. Tilbage til Power Automate Kursus oversigt.

Udskyde datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus ændre eller udskyde dine moduler, så det passer i din kalender. Se regler i forretningsbetingelser.

Pris

Pris er eksklusiv moms. Ellers er alt inklusiv, herunder online materiale, certificeringprogram, frokost, kaffebord og helpdesk. Overnatning er ikke inkluderet.

Virksomhedskursus

Akademiets kurser tilbydes som virksomhedskurser, dansk eller engelsk sprog. Virksomhedskursus tilbydes på engelsk efter aftale.

Tider

Undervisning starter kl. 09.00, og slutter kl. 16.30 alle dage. Skal du hente børn en dag, så er der videoer på alle faglige områder, hvor du kan supplere op, med det du har misset. Det er ikke lige så godt, men du vil kunne klare den igennem.

Certificering

Du modtager altid et diplom på, at du har deltaget på kursus. På udvalgte kurser medfølger endvidere certificering, som er indeholdt i dit kursushonorar. 

Sprog

Åbne kurser: Dansk sprog og dansk kursusmateriale.
Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale.

Materialer online

Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS), hvor du har adgang til videoer, præsentationer og værktøjer. Du har adgang i 12 måneder.

Viden om procesoptimering

Når du går i gang med at automatisere processer, så kan det være en fordel at starte med Lean, og noget grundliggende viden fra et Lean kursus. Du kan overveje at tage et Lean kursus hos Compass her: Lean kursus.

Kursus lokationer

Åbne RPA kurser afholdes i Århus og København. Alternativt tilbydes virksomhedskurser afholdt hos jer.

København
Compass Academy
Købmagergade 67
DK-1150 København

Aarhus
Hotel Scandic Vest
Rytoften 3
DK-8210 Aarhus

Forplejning

København:
La Perla: Italiensk frokost buffet
Rice Market: Thai buffet

Aarhus: Hotel Scandic Vest frokost buffet

Allergi, vegetar, veganer: Sig det til os på kursusdagen, så arrangerer vi det for dig.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. Alternativt kan overnatning indregnes i dit kursushonorar. Kontakt venligst akademiet for tilbud herpå, hvis du ønsker dette. For København kan vi anbefale:

Hotel Ibsen eller Hotel Arthur (5 minutters gang fra akademiet)
Vendersgade 23,
1363 København
Tlf: +45 33 45 77 44

Parkering København

Q-Park Nørreport. 4 minutters gang til akademiet
Israels Plads 1
1361 København
Tlf: +45 70 25 72 13
Vis vej i Google Maps

Offentlig transport

København: Akademiet ligger 100 meter fra Nørreport Station. Der går toge til stationen fra alle retninger, herunder også metro direkte fra Københavns Lufthavn.

Århus: Hotel Scandic Vest i udkanten af Aarhus.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus, bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Tid og sted

Modul I:
25 - 26 Okt
(København)

Modul X:
15 - 16 Nov
(København)


Modul X:
15 - 16 Nov
(København)

Modul I:
22 - 23 Nov
(København)


Åben

Få pladser

Fyldt

DKK 15.800Ekskl. moms

TILMELD