UiPath Arkitekt Kursus
2 Dage med mere funktionalitet

2 Dage • Modul N

VIDEREGÅENDE UIPATH KURSUS

Dette UiPath kursus er et videregående UiPath kursus tilpasset dig der allerede er i gang med UiPath. På kurset lærer du om mere avancerede UiPath teknikker og anvendelser. 

Egen robot i projekt

Under kurset udvikler og idriftsætter du din egen robot til en proces hjemmefra din egen virksomhed. Alternativt kan du vælge en proces fra en Compass case.

Hvem deltager

Kurset henvender sig til dig der allerede er godt igang med UiPath og gerne vil lære mere. Det er ikke et krav at du har deltaget på UiPath Builderkurset, men det forventes at du allerede har fint kendskab til funktionalitet i UiPath. 

Kursus udbytte

Efter endt kursus har du udviklet og idriftsat en UiPath robot. Du får den videregående viden og færdigheder, du har brug for, til selv at kunne anvende mere avancerede UiPath funktionalitet. 

Kursus indhold

Teori er godt, men vi lægger særlig vægt på konkrete og praksisnære øvelser og du kommer igennem en masse små case øvelser svarende til det som normalt kan drille i arbejdet med UiPath. RPA kurset indeholder:

  • Avancerede Selectors
  • Variabler i Selectors
  • Passwords
  • Fejlhåndtering
  • Data scraping
  • Tekstmanipulation
  • Konvertering
  • PDF
  • Datomanipulation
  • Projektopgave

Forudsætninger

Det forudsættes at du har grundliggende viden, og UiPath funktionalitet og allerede har bygget UiPath robotter. Det er på dette kursus ingen forudsætning at kursisten kan kode. Øvelser med UiPath robotterne er primært “drag and drop” programmering, og hvor der skal lidt mere til hjælper din underviser dig. Det er en fordel hvis du har flair for IT.

Relation til andre kurser

Kurset kan med stor fordel tages sammen med kurset RPA Business Analyst og Organisering 2 dage. 

 

Udskyde datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus ændre eller udskyde dine moduler så det passer i din kalender. Se regler i forretningsbetingelser.

Pris

Pris er eksklusiv moms. Ellers er alt inklusiv, herunder online materiale, certificeringprogram, frokost, kaffebord, helpdesk. Overnatning er ikke inkluderet.

Virksomhedskursus

Akademiets kurser tilbydes som virksomhedskurser, dansk eller engelsk sprog. Send mail til Compass for tilbud på virksomhedskursus.

Tider

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter kl 16.30 alle dage. Skal du hente børn en dag, så er der videoer på alle faglige områder. Det er ikke lige så godt, men du vil kunne klare den.

Certificering

Du modtager altid diplom på at du har deltaget på dit kursus. På udvalgte kurser medfølger endvidere certificering som er indeholdt i dit kursushonorar. 

Sprog

Åbne kurser: Dansk sprog og dansk kursusmateriale.
Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale.

Materialer online

Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS) hvor du har adgang til videoer, præsentationer og værktøjer. Du har adgang i 12 måneder.

Kursus lokationer

Åbne kurser afholdes i Århus og København. Alternativt tilbydes virksomhedskurser afholdt hos jer.

København
Compass Academy
Købmagergade 67
DK-1150 København

Århus
Helnan Hotel Marselis
Strandvejen 25
DK-8000 Århus

Forplejning

København:
La Perla: Italiensk frokost buffet
Rice Market: Thai buffet
Jacobsen: Dansk smørrebrød

Århus: Hotel Marselis frokost buffet

Allergi, vegetar, veganer: Sig det til os på kursusdagen, så arrangerer vi det for dig.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. Alternativt kan overnatning indregnes i dit kursushonorar. Kontakt venligst akademiet for tilbud hvis du ønsker dette. For København kan vi anbefale:

Hotel Ibsen eller Hotel Arthur (5 minutters gang fra akademiet)
Vendersgade 23,
1363 København
Tlf: +45 33 45 77 44

Parkering København

Q-Park Nørreport. 4 minutters gang til akademiet
Israels Plads 1
1361 København
Tlf: +45 70 25 72 13
Vis vej i Google Maps

Offentlig transport

København: Akademiet ligger 100 meter fra Nørreport Station. Der går toge til stationen fra alle retninger, herunder også metro direkte fra Københavns Lufthavn.

Århus: Hotel Marselis ligger i udkanten af Århus. Du kan tage buslinje 100, og stå af ved Mindeparken hvorfra der er 5 min gang.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Tid og sted

Modul N:
17 - 18 Nov
(København)


Modul N:
17 - 18 Dec
(København)


Åben

Få pladser

Fyldt

DKK 12.800Ekskl. moms

TILMELD