UiPath Videregående Kursus
Certificeret | 2 Dage

RPA Kursus til forretningsbrugere

Certificeret RPA kursus til ledere og specialister. Åbne hold i København med start hver måned.

Dette UiPath kursus er et videregående UiPath kursus tilpasset dig der allerede er i gang med UiPath. På kurset lærer du om mere avancerede UiPath teknikker og anvendelser. Gå til oversigt over alle RPA kurser.

Egen robot i projekt

Under kurset udvikler og idriftsætter du din egen robot til en proces hjemmefra din egen virksomhed. Alternativt kan du vælge en proces fra en Compass case.

Hvem deltager

Kurset henvender sig til dig der allerede er godt i gang med UiPath og gerne vil lære mere. Det er ikke et krav at du har deltaget på UiPath Builder kurset, men det forventes at du allerede har fint kendskab til funktionalitet i UiPath.

Kursus udbytte

Efter endt kursus har du udviklet en UiPath robot. Du får den videregående viden og færdigheder, du har brug for, til selv at kunne anvende mere avancerede UiPath funktionalitet. 

Kursus indhold

Teori er godt, men vi lægger særlig vægt på konkrete og praksisnære øvelser og du kommer igennem en masse små case øvelser svarende til det som normalt kan drille i arbejdet med UiPath. RPA kurset indeholder:

  • Avancerede Selectors
  • Variabler i Selectors
  • Passwords
  • Fejlhåndtering
  • Data scraping
  • Tekstmanipulation
  • Konvertering
  • PDF
  • Datomanipulation
  • Projektopgave

Forudsætninger

Det forudsættes at du har grundliggende viden, og UiPath funktionalitet. Det er på dette kursus ingen forudsætning at kursisten kan kode. Øvelser med UiPath robotterne er primært “drag and drop” programmering, og hvor der skal lidt mere til hjælper din underviser dig. Det er en fordel hvis du har flair for IT, og hvis du har kendskab til optimering af processer, f.eks. fra et Lean kursus.

Hvad er 2 for 1 rabat?

Ved 2 samtidige tilmeldinger (indenfor 10 minutter) til det samme kursus skal kursist Nr. 2,  kun betale for materialer, LMS licens, certificerings licens, arbejde med projektopgaver og konferencepakke (frokost, kaffe, frugt osv). Du kan finde eksakte kampagne priser for 2 deltagere her: 2 for 1 rabat priser.

Udskyde datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus ændre eller udskyde dine moduler, så det passer i din kalender. Se regler i forretningsbetingelser.

Pris

Pris er eksklusiv moms. Ellers er alt inklusiv, herunder online materiale, certificeringsprogram, frokost, kaffebord og helpdesk. Overnatning er ikke inkluderet.

Virksomhedskursus

Akademiets kurser tilbydes som virksomhedskurser, dansk eller engelsk sprog. Virksomhedskursus tilbydes på engelsk efter aftale.

Tider

Undervisning starter kl. 09.00, og slutter senest kl. 16.30 alle dage.

Certificering

Du modtager altid et diplom på, at du har deltaget på kursus. På alle kurser medfølger endvidere certificering, som er indeholdt i dit kursushonorar. 

Sprog

Åbne kurser: Dansk sprog og dansk kursusmateriale.

Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale.

Materialer online

Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS), hvor du har adgang til videoer, præsentationer og værktøjer. Du har adgang i 12 måneder.

Kursus lokationer

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. Alternativt tilbydes virksomhedskurser afholdt hos jer.

København
Compass Academy
Købmagergade 67
DK-1150 København

Aarhus
Hotel Scandic Vest
Rytoften 3
DK-8210 Aarhus

Forplejning

København:
La Perla: Italiensk frokost buffet
Rice Market: Thai buffet

Aarhus:
Hotel Scandic Vest frokost buffet
Allergi, vegetar, veganer: Sig det til os på kursusdagen, så arrangerer vi det for dig.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. Alternativt kan overnatning indregnes i dit kursushonorar. Kontakt venligst akademiet for tilbud herpå, hvis du ønsker dette.

For København kan vi anbefale:
Hotel Ibsen eller Hotel Arthur (5 minutters gang fra akademiet)
Vendersgade 23,
1363 København

Tlf: +45 33 45 77 44

Parkering København

Q-Park Nørreport. 4 minutters gang til akademiet
Israels Plads 1
1361 København
Tlf: +45 70 25 72 13

Offentlig transport

København: Akademiet ligger 100 meter fra Nørreport Station. Der går toge til stationen fra alle retninger, herunder også metro direkte fra Københavns Lufthavn.

Århus: Hotel Scandic Vest i udkanten af Aarhus.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus, bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Tid og sted

Modul N:
21 - 22 Aug
(København)


Modul N:
09 - 10 Nov
(København)


Åben

Få pladser

Fyldt

DKK 12.800Ekskl. moms

TILMELD