RPA Forretningsanalyse og Organisering 2 Dage

RPA Kursus til forretningsbrugere

Certificeret RPA kursus til ledere og specialister. Åbne hold i København og Århus med start hver måned.

På dette RPA kursus bliver du rustet til at komme i gang med RPA. Du vil blive præsenteret for danske cases med tilhørende faldgruber. Du lærer at kvalificere potentielle RPA projekter med business cases og tilhørende definition og klargøring af processerne til RPA automatisering. Vil du lære at programmere, så har du her et overblik over alle akademiets RPA kurser.

Hvem deltager

Kurset henvender sig til ledere, forretningsanalytikere, projektledere, udviklere, interne konsulenter og specialister i offentlige og private virksomheder.

Kursus udbytte

Efter kurset vil du kunne organisere RPA initiativet og påtage dig rollen som RPA forretningsanalytiker. Du vil kunne identificere og definere potentielle RPA projekter. Du vil få den viden du har brug for, til at komme i gang med RPA initiativer, small scale og large scale. Du vil kunne identificere, analysere og definere forretningsprocesser så de er klar til RPA automatisering.

Kursus indhold

RPA kurset er to dages praktisk træning i RPA organisering, muligheder, teknikker, værktøjer og metoder. Der er på dette kursus ingen programmering.

 • Hvem kan få glæde af RPA?
 • Hvordan fungerer RPA?
 • Hvilke processer kan RPA automatiseres?
 • Organisering af RPA initiativet
 • RPA software
 • Test af RPA software
 • Arbejdsdeling – virtuelle kontra menneskelige medarbejdere
 • Mini robotter
 • Hvor i virksomheden skal RPA forankres, IT eller forretning?
 • Får jeg brug for RPA konsulentassistance?
 • Hvordan kommer jeg i gang med RPA initiativet?
 • Brug af eksterne RPA konsulenter
 • Eksempler på procesautomatisering
 • Analyse, kvalificering og definition af forretningsprocesser
 • Hvem har hvilke roller i RPA initiativet
 • Hvilke, hvor, hvor mange processer
 • RPA Proof og Concept (POC) indhold og organisering
 • RPA Projektledelse fremework
 • Procesnalyse
 • Proces optimering
 • Kvalificering og definition af forretningsprocesser
 • Udregning af business case
 • Eksempler på automatisering

Hvad kan RPA bruges til?

RPA er oplagt til de processer, hvor der er en stor data mængde, som er regelbaserede og repetitive. På kurset får du hjælp til at identificere de processer og ikke mindst vælge de processer fra, som ikke egner sig til RPA. RPA kan utroligt meget, men det er ikke godt til alting, derfor er det vigtigt at have en god kvalificeringsproces. På kurset vil du modtage skabeloner for kvalificeringsprocesser og du vil kunne gå hjem og opbygge et system for kvalificering af processer hos jer. Hvis I allerede har en kvalificeringsprocess, vil du modtage inspiration og forbedringsforslag til jeres proces.

Cases, tips og erfaring

På kurset får du indblik i cases fra danske virksomheder, du får tips fra vores eget samarbejde med virksomhederne og du får anbefalinger til at undgå faldgruberne i RPA. Vores erfaring kommer fra en bred række af store og mellemstore virksomheder, fra Bluewater Shipping over Odense Universistetshospital til Synoptik. Mange af de tips som vores kursister bringer i spil i undervisningen tager vi op og bruger som en læringsmulighed for alle. Du får usecases idéer som du kan tage direkte hjem og gå i gang med at sætte strøm til, men også idéer til større projekter, som kan være en del af skaleringen af RPA.

Forudsætninger

Der er på dette RPA kursus ingen forudsætninger. Det er en fordel hvis du har flair for IT, og hvis du har kendskab til optimering af processer, f.eks. fra et Lean kursus. Du kan også lære at programmere på akademiets Power Automate Kursus.

Udskyde datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus ændre eller udskyde dine moduler, så det passer i din kalender. Se regler i forretningsbetingelser.

Pris

Pris er eksklusiv moms. Ellers er alt inklusiv, herunder online materiale, certificeringprogram, frokost, kaffebord og helpdesk. Overnatning er ikke inkluderet.

Virksomhedskursus

Akademiets kurser tilbydes som virksomhedskurser, dansk eller engelsk sprog. Virksomhedskursus tilbydes på engelsk efter aftale.

Tider

Undervisning starter kl. 09.00, og slutter kl. 16.30 alle dage. Skal du hente børn en dag, så er der videoer på alle faglige områder, hvor du kan supplere op, med det du har misset. Det er ikke lige så godt, men du vil kunne klare den igennem.

Certificering

Du modtager altid et diplom på, at du har deltaget på kursus. På udvalgte kurser medfølger endvidere certificering, som er indeholdt i dit kursushonorar. 

Sprog

Åbne kurser: Dansk sprog og dansk kursusmateriale.
Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale.

Materialer online

Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS), hvor du har adgang til videoer, præsentationer og værktøjer. Du har adgang i 12 måneder.

Viden om procesoptimering

Når du går i gang med at automatisere processer, så kan det være en fordel at starte med Lean, og noget grundliggende viden fra et Lean kursus. Du kan overveje at tage et Lean kursus hos Compass her: Lean kursus.

Kursus lokationer

Åbne RPA kurser afholdes i Århus og København. Alternativt tilbydes virksomhedskurser afholdt hos jer.

København
Compass Academy
Købmagergade 67
DK-1150 København

Aarhus
Hotel Scandic Vest
Rytoften 3
DK-8210 Aarhus

Forplejning

København:
La Perla: Italiensk frokost buffet
Rice Market: Thai buffet

Aarhus: Hotel Scandic Vest frokost buffet

Allergi, vegetar, veganer: Sig det til os på kursusdagen, så arrangerer vi det for dig.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. Alternativt kan overnatning indregnes i dit kursushonorar. Kontakt venligst akademiet for tilbud herpå, hvis du ønsker dette. For København kan vi anbefale:

Hotel Ibsen eller Hotel Arthur (5 minutters gang fra akademiet)
Vendersgade 23,
1363 København
Tlf: +45 33 45 77 44

Parkering København

Q-Park Nørreport. 4 minutters gang til akademiet
Israels Plads 1
1361 København
Tlf: +45 70 25 72 13
Vis vej i Google Maps

Offentlig transport

København: Akademiet ligger 100 meter fra Nørreport Station. Der går toge til stationen fra alle retninger, herunder også metro direkte fra Københavns Lufthavn.

Århus: Hotel Scandic Vest i udkanten af Aarhus.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus, bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Tid og sted

Modul I:
25 - 26 Okt
(København)


Modul I:
22 - 23 Nov
(København)


Modul I:
30 - 01 Okt
(Århus)


Modul I:
10 - 11 Jan
(Århus)


Åben

Få pladser

Fyldt

DKK 7.900Ekskl. moms

TILMELD