uipath priser og licenser

Kontakt Compass for UiPath priser og køb licenser

Compass er UiPath certificeret partner, og sælger UiPath licenser på vegne af UiPath Danmark. Du kan få UiPath priser og købe UiPath licenser gennem os. Kontakt Compass, og hør om UiPath licenspriser.

UiPath er et af verdens hurtigst voksende IT selskaber. Behovet for RPA robotter er stort, og successen er allerede i hus. UiPath Danmark har derfor valgt at distribuere og sælge softwaren gennem partnere til små og mellemstore virksomheder.  For UiPath priser og salg af UiPath software licenser kontakt:

UiPath priser og software licenser, små og mellemstore kunder:

Compass NLC Aps
Købmagergade 67
DK-1150 København
Tlf: 4816 3081
Mail: info@comss.dk

 

UiPath licenser, strategiske kunder:

UiPath Danmark sælger licenser direkte til få store strategtiske kunder. Du kan kontakte UiPath Danmark her:

Tuborg Boulevard 12
DK-2900 Hellerup
Denmark
UiPath.com

UiPath Software Download

UiPath stiller et komplet udviklingsmiljø til rådighed (Community Edition) allerede inden du går i drift med dine robotter. Det betyder at du kan lege med softwaren indtil du føler at det bringer værdi, og første derefter køber du licens. UiPath Priser og licenser kan du få ved at kontakte Compass. Du kan download UiPath Community Edition her.

  

NOVO / Steffen Lund Jensen

Fedt kursus. De første 3 moduler giver et godt indblik i UIPath-interfacet og hvordan selve programmeringen foretages med drag and drop. De sidste 2 moduler er rigtig fint struktureret ift. hvordan man kan vurdere og analysere om en process er egnet for RPA automatisering. Når man har gennemført ovenstående moduler vil man alt i alt være i stand til at programmere en digital RPA medarbejder.

FORSVARET / Jens Ishøy Prehn

God indledning til UiPath. Det har givet mig blod på tanden for at eksperimentere med RPA.

DANFOSS / Morten Bertelsen

Kurset er en fin start på en RPA rejse. Det giver en god introduktion til RPA og giver også gode bud på hvordan man kan starte en RPA rejse.

REG SYD / Martin Sigerstrøm

Man lærer hurtigt en masse både faglig teori og teknisk programmering. Selv lærte jeg en masse på kort tid og er allerede selvkørende i UiPath-programmering. De to undervisere har også være meget behjælpelige og tilgængelig både før, under og efter kurset. Alt i alt en super pakke med tilhørende kursusforløb. Tak for det.