Power Automate Kursus
Begynder | Videregående

Power Automate Kurser til Forretningsbrugere

Kursus i København tilpasset administrative medarbejdere i forretningen. Åbne hold med start hver anden måned.

På akademiets Power Automate kursus lærer du at skabe robotter med Microsoft Power Automate, som effektivt kan udføre gentagne forretningsprocesser. Kurset er et low code kursus tilpasset forretningsbrugere.

Skal du i gang med RPA eller har du arvet nogle Power Automate robotter? Så er akademiets Power Automate kursus sikkert noget for dig! Her lærer du alt hvad du har brug for at vide om RPA og Power Automate. Vi forventer ingen forudgående viden, vi forventer ikke at du kan programmere, og vores kurser er tilpasset begyndere!

Hvem deltager på kurserne

Er du ikke IT udvikler, og vil du gerne lære RPA, så tilbyder akademiet et Microsoft Power Automate kursus til forretningsbrugere. Kurset er for dig der ikke har en IT udvikler baggrund, og som sidder i forretningen med administrative processer som du gerne vil automatisere.

Eller måske har du allerede nogle robotter, som pludselig går i stå? På Power Automate kurset lærer vi dig ikke kun at programmere robotter, men vi fokuserer også på fejlfinding og på at få din robot til at køre igen.

power automate kursus 1

Power Automate Kursus

Du vil lære om RPA værktøjet med de vigtige komponenter. Det er vigtigt for os, at du selv kan automatisere når du kommer hjem. 

Power Automate Desktop
Practitioner 4 Dage

 • MS RPA programmering og flow
 • Modul X & Y: Power Automate Desktop Builder
 • Power Automate Desktop programmering
 • Low code RPA kursus

2 for 1 rabat
Læs her

FORSVARET / Jens Ishøy Prehn

God indledning til RPA. Det har givet mig blod på tanden for at eksperimentere med RPA, og hvis jeg får mulighed for det, vil jeg helt sikkert tage resten af RPA kurserne.

Power Automate Desktop
Builder 2 Dage

 • Grundlæggende MS RPA low code programmerings modul
 • Modul X: Power Automate Desktop Builder
 • Power Automate Desktop programmering
 • Low code RPA kursus

2 for 1 rabat
Læs her

LEGO  / Marianne Hatt

Tak for nogle lærerige dage. Det er rart med en ballast, når jeg skal argumentere for, at en proces skal automatiseres. Godt kursus og rart at være hos jer!

Power Automate Desktop
Videregående 2 Dage

 • Videregående MS RPA programmering modul
 • Modul Y: Power Automate Desktop Builder
 • Power Automate Desktop programmering
 • Low code RPA kursus

2 for 1 rabat
Læs her

Digitaliseringsstyrelsen  / Lene Nordahl

Det var et rigtig fint og lærerigt kursus hvor jeg fik de praktiske værktøjer op under neglene. Det for nogle dejlige dage i hyggelige omgivelser. Jeg kommer helt sikkert tilbage og skal have mere hos jer.

Kursus Udbytte

På dette Power Automate kursus lægger vi særlig vægt på konkrete og praksisnære øvelser. Og du vil på dette kursus komme igennem en masse små case øvelser svarende til det som normalt kan drille i arbejdet med Microsoft Power Automate.

Indhold:

 • Power Automate komponenter – hvad den indeholder
 • Programmering af Power Automate Desktop RPA robotter
 • Genbrug af RPA komponenter
 • Robuste Microsoft RPA robotter
 • Fejlsøgning og fejlhåndtering i Power Automate Desktop
 • Cases, tips og erfaring med Power Automate
 • Øvelser i “drag and drop” opsætning af RPA robotter
 • Certificeret kursus

Hvorfor Compass kursus?

Hvis du vil spare tid og kræfter, når du skal lære at programmere, så start med Compass kursus. Du lærer robotprogrammeringens “do’s and dont’s” lige fra starten. Læs også om akademiets UiPath kurser.

power automate kursus practitioner

Kontakt

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Kursisterne siger

YouSee

Leif Danielsen

YouSee

“Der var værktøjer jeg ikke havde stiftet bekendtskab med tidligere, og det var super at opleve det hele i en sammenhæng. Jeg ville ønske at jeg havde taget dette Power Automate kursus allerede for flere år siden. Jeg oplevede en underviser der kunne sit kram”

★★★★★

novo

Pernille Andersen

Novo

“Jeg synes det var et rigtigt godt kursus, hvor der var plads til både nye og erfarne. Jeg havde kendskab til de fleste værktøjer på forhånd, dog ikke alle. Her fik jeg en meget fin overbygning til flere Power Automate kurser samt praktiske øvelser. God underviser.”

★★★★★

lego

Henriette

LEGO

“Mange tak for et godt kursus. Underviseren var fantastisk god til at formidle koncepterne til alle på RPA kurset. Derfor lærte jeg alt meget nemmere og bedre, da jeg fik hjælp til at se det fra andre sider og vinkler. Tak! Kurset kan jeg kun anbefale.”

★★★★☆

Undervisere

RPA kursus underviser

Kristoffer Hovland

Programansvarlig Power Automate Underviser

Business Development Director hos Compass Torben Madsen

Torben Madsen

Power Automate Underviser

Bliv kontaktet

Vi spiser på restaurant

Power Automate Pricing

Vi var meget spændt på hvordan Power Automate Pricing ville udvikle sig da Microsoft købte produktet i 2021. Men de har prissat produktet forbavsende lavt, og man får utrolig meget for pengene sammenlignet med andre RPA værktøjer. Du lærer alt om Power Automate pricing på kurset. Læs også Microsoft RPA sites.

Microsoft Power Automate Examples

Der er efterhånden mange gode videoer med eksempler på Microsoft Power Automate examples. Du kan finde de fleste på Microsoft egen side som har fået et gevaldigt løft det seneste års tid. Se en række Power Automate examples her. Eller du kan tage på kursus og se eksemplerne der. 

Kurset henvender sig til

Akademiets Power Automate kursus henvender sig til ledere, specialister og nøglemedarbejdere i administrative funktioner. Mange af akademiets kursister arbejder i forretningen, og vi oplever også en kraftig stigning blandt nøglemedarbejdere der ønsker konkrete værktøjer til automatisering af processer. 

power automate kursus 3

Om Compass RPA

N Fordi undervisere er specialister
N SW licens
N Åbne hold, online eller på virksomhed
N Kursus materiale modtages online
N Power Automate certificering inkluderet

Hvorfor et Microsoft kursus?

Der findes en lang række gode grundet til hvorfor du skal deltage på et Power Automate kursus. Her får du nogle af de vigtigste:

 • Der er alle gode grunde til at automatisere forretningsprocesser i et land med høje lønninger. Der frigives til til andre komplekse arbejdsopgaver
 • Power Automate er mega brugervenligt, og du kan som forretningsbruger hurtigt komme i gang med automatisering af forretningsprocesser.
 • Du får med værktøjet optimal value for money. Vi har været imponeret hvor meget man får for pengene, og du kan på Microsoft RPA hjemmeside læse mere om Power Automate pricing
 •  Og på kurset springer du alle de små hindringer over så du hurtigt er i gang

Power Automate utorial

Skal du ikke på Power Automate kursus lige nu, så findes der gode Microsoft Power Automate tutorial og webinarer på Microsoft RPA hjemmesiden. Du har her et link til tutorial hjemmesiden her

Certificering

Akademiet tilbyder certificering når du deltager på kurserne. Certificering udgøres af multiple choice test og for 4 dages Practitioner kurserne også en afsluttende robot projektopgave.

Certificering

Skal du i gang med Microsoft RPA, så kan du her frit downloade Microsoft Power Automate Desktop download.

2 for 1 rabat

Når du deltager på akademiets Power Automate kurser, så kan du får rabat når du inviterer din kollega. Læs mere om rabatten her.

power automate kursus 4

Vi tilbyder

N Specialist undervisere
N Certificering inkluderet
N Fleksible kursus datoer
N Online til alle kurser
N Tilknyttet ERFA netværk

Kontakt

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk