Power Automate Kurser

Power Automate Desktop kurser

Power Automate Desktop kursus i København & Aarhus. Kurser tilpasset administrative medarbejdere i forretningen. Åbne hold med start hver måned.

På Power Automate kursus i København & Aarhus lærer du at programmere RPA robotter i Microsoft Powerautomate Desktop. Kurset er tilpasset forretningsbrugere.

Vil du have det i hænderne så du selv kan bygge robotter? Hvis ja, så er du kommet til de rette Power Automate kursus. Her er intet indforstået, vi forventer ingen forudsætninger og vi sætter en ære i at lære alle at RPA automatisere administrative processer. Vi bygger robotter i markedsledende Microsoft Power Automate software.

Hvem deltager på Power Automate Kursus

Er du ikke IT udvikler, og vil du gerne lære RPA, så tilbyder akademiet et Microsoft Power Automate Desktop kursus på 2 dage. Kurset er for dig der ikke har en IT udvikler baggrund, og som sidder i forretningen med administrative processer som du gerne vil automatisere.

Eller måske har du allerede nogle robotter, som pludselig går i stå? Så kan vi også lære dig at fejlsøge og få din robot til at køre igen. Her er intet indforstået, og vi lærer dig Power Automate fra grunden.

Power Automate kursus

Akademiets Power Automate desktop kurser er modulopbygget. Du kan tage dem i streg hvor vi starter med det grundliggende RPA. Eller du kan tage dem trinvis bygge på med trinvise opgraderinger. Power Automate pricing vil du også lære om.

Power Automate Builder 2 Dage

 • Grundliggende MS RPA programmering modul
 • Modul X: Power Automate Desktop Builder
 • Power Automate Desktop programmering
 • Low code RPA kursus
power automate kursus

Power Automate Practitioner 4 Dg

 • Sammensat af et generelt RPA modul og et Power Builder programmering modul
 • Modul X: Power Automate Desktop Builder kursus
 • Modul I: RPA Organisering og forretningsanalyse kursus
power automate kursus

RPA Forretningsanalyse & Org. 

 • 2 Dage med RPA organisering i virksomheden
 • Modul I: RPA Forretningsanalyse og organisering
 • RPA kursus uden programmering
 • Kobling mellem forretning og IT
power automate kursus

Power Automate Kursus Udbytte

Hvis du vil lære Power Automate Desktop, så tænk på, at teori er godt, men at vi lægger særlig vægt på konkrete og praksisnære øvelser. Og du vil på dette Power Automate kursus komme igennem en masse små case øvelser svarende til det som normalt kan drille i arbejdet med Power Automate Desktop. Kurset indeholder:

 • Power Automate Desktop komponenter – hvad den indeholder
 • Programmering af Power Automate Desktop RPA robotter
 • Genbrug af RPA komponenter fra eksempel bibliotek
 • Robuste Microsoft RPA robotter
 • Fejlsøgning og fejlhåndtering i Power Automate Desktop
 • Cases, tips og erfaring med Power Automate Desktop
 • Øvelser i “drag and drop” opsætning af RPA robotter
 • Certificeret Power Automate kursus

Hvorfor Compass RPA kurser?

Hver gang akademiet afholder Power Automate kursus, er der mindst en kursist der erkender, at det er lettest at starte helt forfra med at programmere robotterne. Et Compass kursus vil spare dig for meget tid og spildt arbejde. Hos Compass får du “do’s and dont’s” foræret fra starten.

power automate desktop

Kontakt

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

Tidligere kursister siger

YouSee

Leif Danielsen

YouSee

“Der var værktøjer jeg ikke havde stiftet bekendtskab med tidligere, og det var super at opleve det hele i en sammenhæng. Jeg ville ønske at jeg havde taget Power Automate kurset allerede for flere år siden. Jeg oplevede en underviser der kunne sit kram”

★★★★★

novo

Pernille Andersen

Novo

“Jeg synes det var et rigtigt godt kursus, hvor der var plads til både nye og erfarne. Jeg havde kendskab til de fleste værktøjer på forhånd, dog ikke alle. Her fik jeg en meget fin overbygning til flere Power Automate desktop samt praktiske øvelser. God underviser med praktiske eksempler.”

★★★★★

lego

Henriette

LEGO

“Mange tak for et godt Power Automate kursus. Underviseren var fantastisk god til at formidle koncepterne til alle på RPA kurset. Derfor lærte jeg alt meget nemmere og bedre, da jeg fik hjælp til at se det fra andre sider og vinkler. Tak! Kurset kan jeg kun anbefale og er  anbefalelsesværdigt.”

★★★★☆

Undervisere på Power Automate Kursus

RPA kursus underviser

Kristoffer Hovland

Programansvarlig Power Automate Underviser

Business Development Director hos Compass Torben Madsen

Torben Madsen

Power Automate Underviser

Hør mere om Power Automate kursus

Power Automate Kursus Restaurant

Vi spiser frokost på vores lokale italienske restaurant La Perla i København. De er mega Lean.  

Power Automate kursus hos Compass

N Specialist undervisere
N hands-on undervisning
N Åbne hold, online eller på virksomhed
N Kursus materiale modtages online
N Power Automate certificering inkluderet

Hvorfor Power Automate Desktop kursus

Det er enkelt. Fordi du med et Power Automate kursus kan forbedre både kvalitet, procestider og medarbejder trivsel. Robotten gør det rigtigt hver gang! Eller måske kender du allerede lidt til værktøjerne, og ønsker at få den seneste Power Automate Desktop viden og få papir på din RPA uddannelse med tilhørende Power Automate kursus certificering? Så tilbyder akademiet et komplet program med tilhørende certificering. Hele vejen til RPA Practitioner.

Microsoft Power Automate Pricing

Vi var meget spændt på hvordan Power Automate Pricing ville udvikle sig da Microsoft købte produktet i 2021. Men de har prissat produktet forbavsende lavt, og man får utrolig meget for pengene sammenlignet med andre RPA værktøjer. Du lærer alt om Power Automate pricing på kurset. Læs også Microsoft RPA sites.

Microsoft Power Automate Examples

Der er efterhånden mange gode videoer med eksempler på Microsoft Power Automate examples. Du kan finde de fleste på Microsoft egen side som har fået et gevaldigt løft det seneste års tid. Se en række Power Automate examples her. Eller du kan tage på Power Automate kursus og se eksemplerne der. 

Power Automate kursus henvender sig til

Akademiets Power Automate kursus henvender sig til ledere, specialister og nøglemedarbejdere i administrative funktioner. Mange af akademiets kursister arbejder i forretningen, og vi oplever også en kraftig stigning blandt nøglemedarbejdere der ønsker konkrete værktøjer til automatisering af processer. 

compass rpa kursus

Power Automate Desktop Kursus

Du vil lære om RPA værktøjet med de vigtige komponenter. Det er vigtigt for os, at du selv kan automatisere når du kommer hjem. 

Om Compass RPA

N Fordi undervisere er specialister
N SW licens
N Åbne hold, online eller på virksomhed
N Kursus materiale modtages online
N Power Automate certificering inkluderet

Hvorfor Microsoft Power Automate kursus?

Der findes en lang række gode grundet til hvorfor du skal deltage på et Power Automate kursus. Her får du nogle af de vigtigste:

 • Der er alle gode grunde til at automatisere forretningsprocesser i et land med høje lønninger. Der frigives til til andre komplekse arbejdsopgaver
 • Power Automate Desktop er mega brugervenligt, og du kan som forretningsbruger hurtigt komme i gang med automatisering af forretningsprocesser.
 • Du får med værktøjet optimal value for money. Vi har været imponeret hvor meget man får for pengene, og du kan på Microsoft RPA hjemmeside læse mere om Power Automate pricing
 •  Og på kurset springer du alle de små hindringer over så du hurtigt er i gang

Power Automate kursus tutorial

Skal du ikke på Power Automate kursus lige nu, så findes der gode Microsoft Power Automate tutorial og webinarer på Microsoft RPA hjemmesiden. Du har her et link til tutorial hjemmesiden her

Power Automate desktop download

Skal du i gang med Microsoft RPA, så kan du her frit downloade Microsoft Power Automate Desktop download

Microsoft Power Automate kursus free

Kan jeg få Microsoft Power Automate kursus free? Desværre ikke, men værktøjet er så billigt, så du behøver ikke bekymre dig om prisen, og der findes efterhånden også mange videoer på nettet der giver nogen vejledning. På Compass Power Automate kursus skyder du genvej, og du undgår alle de mange fejl du ellers vil komme til. 

power automate kursus

Vi tilbyder

N Specialist undervisere
N Certificering inkluderet
N Fleksible kursus datoer
N Online til alle kurser
N Tilknyttet ERFA netværk

Kontakt

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk