USA uddanner 750.000 brugere i RPA

Amerikanerne går all in på RPA

Certificeret RPA kursus til ledere og specialister. Åbne hold i København og Århus med start hver måned.

Ja, du læste rigtigt,  750.000 administrative forretningsbrugere skal over en 5 årig periode uddannes i UiPath og RPA. Det er altid lidt interessant at se hvad der sker i USA, for når det gælder teknologi, så er der en tendens til at det nok også kommer til at ske i lille Danmark – før eller senere. Og det gælder sikkert også for RPA, for UiPath har signeret en aftale om at uddanne 750.000 offentlige ansatte i USA. Det er da også en sjat.

I Juni måned underskrev UiPath en aftale om at uddanne og træne 750.000 amerikanere i RPA og UiPath. Aftalen løber over en 5 årig periode, og retter sig mod medarbejdere i administrative stillinger i den offentlige sektor. Mantraet er et skridt mod en ny “Automation First” æra, en virkelighed der tegner den nye verden.

RPA er et af de hurtigst voksende segmenter indenfor automatisering, og analysevirksomheden Forrester forudsiger, at markedet vil nå 2,9 mia. Dollars i 2021. Samtidig dukker RPA robotter op i mange virksomheder på tværs af brancher og funktioner. Vi ser at RPA strømliner arbejdsgange og giver mulighed for automatisering af trivielle opgaver og fleksibilitet inden for virksomheden opgaveløsning. Det er derfor kritisk, at medarbejderne ved, hvordan man kan udnytte teknologien og de mange fordele RPA giver, både i sparet tid og øget kvalitet.

Du kan læse mere om historien her.