RPA Konsulenter

Tekniske RPA udviklere

Få hjælp af en RPA konsulent med assisteret implementering. Hjælpen kan kombineres med RPA træning af jeres medarbejdere.

Compass tilbyder tekniske RPA konsulenter til hele jeres RPA initiativ. Vi arbejder i Microsoft Power Automate og UiPath teknologi. RPA kan reducere jeres omkostninger til regelbaserede administrative opgaver med op til 65%. Besparelserne kommer i form af:

  • Frigivet tid fra tidskrævende manuelle ”klik” rutineopgaver
  • Bedre kvalitet i procesudførelse. Robotten gør det rigtigt hver gang, og menneskelige fejl elimineres
  • Serviceniveau forbedres idet ventetider elimineres i spidsbelastningsperioder

Uafhængig af RPA software leverandører

Compass er uafhængige af softwareleverandører, og vores forretningsmodel er ikke baseret på licenser. Det giver RPA konsulenterne optimal mulighed for hjælpe med virksomhedens behov og skabe optimale løsninger.

Flere RPA teknologier

Compass tilbyder RPA konsulent hjælp i forskellige RPA teknologier, herunder UiPath og Power Automate Desktop. Og vi kan hjælpe med at vælge den optimale teknologi til jeres behov. RPA robotterne kan operere på tværs af jeres IT-infrastruktur, systemer og dokumenter.

På den måde imiterer robotten den administrative medarbejders proces, som netop foregår i et landskab af flere applikationer og dokumenttyper. Man kan sige, at robotten binder systemerne sammen og automatiserer forretningsprocesser. Og det uden at ændre jeres eksisterende IT-infrastruktur. Compass tilbyder RPA udvikler hjælp til denne proces. Alternative til en RPA udvikler er at deltage på akademiets Power Automate kursus. Det er lettere end du tror.

Kontakt

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

compass kursus

Hør mere om RPA konsulent

RPA konsulent

Akademiets konsulenter er specialister og har en IT udvikler eller ingeniør baggrund.