Power Automate Konsulent
UiPath | RPA Konsulent

Tekniske RPA udviklere

Få hjælp af en RPA konsulent med assisteret implementering. Hjælpen kan kombineres med RPA træning af jeres medarbejdere.

Akademiet tilbyder hjælp til assisteret implementering af RPA. Hjælpen tilbydes indenfor teknologierne, og typisk i kombination med træning og uddannelse af jeres egne medarbejdere så robotterne kan vedligeholdes og driftes af jer selv fremadrettet. Hjælp tilbydes indenfor teknologierne:

  • Power Automate
  • UiPath

Vi arbejder i Microsoft Power Automate og UiPath teknologi. RPA kan reducere jeres omkostninger til regelbaserede administrative opgaver med op til 65%. Besparelserne kommer i form af:

  • Frigivet tid fra tidskrævende manuelle ”klik” rutineopgaver
  • Bedre kvalitet i procesudførelse. Robotten gør det rigtigt hver gang, og menneskelige fejl elimineres
  • Serviceniveau forbedres idet ventetider elimineres i spidsbelastnings perioder

Uafhængig af RPA software leverandører

Compass er uafhængige af softwareleverandører, og vores forretningsmodel er ikke baseret på licenser. Det giver RPA konsulenterne optimal mulighed for hjælpe med virksomhedens behov og skabe optimale løsninger.

Power Automate konsulent

Compass tilbyder RPA konsulent hjælp i forskellige RPA teknologier, herunder UiPath konsulenter og Power Automate konsulenter. Og vi kan hjælpe med at vælge den optimale teknologi til jeres behov. RPA robotterne kan operere på tværs af jeres IT-infrastruktur, systemer og dokumenter.

UiPath konsulent

Om det skal være en UiPath konsulent, eller en Power Automate konsulent, afhænger af jeres IT landskab. På den måde imiterer robotten den administrative medarbejders proces, som netop foregår i et landskab af flere applikationer og dokumenttyper. Man kan sige, at robotten binder systemerne sammen og automatiserer forretningsprocesser. Og det uden at ændre jeres eksisterende IT-infrastruktur. Compass tilbyder RPA udvikler hjælp til denne proces. Alternative til en RPA udvikler er at deltage på akademiets Power Automate kursus. Det er lettere end du tror.

Kontakt

Ring på telefon: 48 16 30 81
Send en e-mail til info@comss.dk

compass kursus

Hør mere om UiPath konsulent eller Power Automate konsulent

RPA konsulent

Akademiets konsulenter er specialister og har en IT udvikler eller ingeniør baggrund.