rpa kurser for alle

RPA kurser hvis e-learning ikke er nok. Komplet program af RPA kurser til forretningsbrugere med enestående software

RPA kurser til alle

Vil du lære RPA fra starten? Vil du have det i hænderne så du selv kan bygge robotter? Hvis ja, så er du kommet til de rette RPA kurser. Her er intet indforstået, vi forventer ingen forudsætninger og vi sætter en ære i at lære alle at automatisere på RPA kurserne. Vi bygger robotter i markedsledende UiPath software. 

NOVO / Steffen Lund Jensen

Fedt RPA kursus. De første moduler giver et godt indblik i UIPath og hvordan programmeringen foretages med drag and drop. De sidste moduler er rigtig fint struktureret ift. hvordan man kan vurdere og analysere om en process er egnet for RPA automatisering. Når man har gennemført ovenstående moduler vil man alt i alt være i stand til at programmere en digital RPA medarbejder.

FORSVARET / Jens Ishøy Prehn

God indledning til RPA. Det har givet mig blod på tanden for at eksperimentere med RPA, og hvis jeg får mulighed for det, vil jeg helt sikkert tage resten af kurserne.

DANFOSS / Morten Bertelsen

Kurset er en fin start på en RPA rejse. Det giver en god introduktion til RPA og giver også gode bud på hvordan man kan starte en RPA rejse.

LEGO  / Marianne Hatt

Tak for nogle lærerige dage. Det er rart med en ballast, når jeg skal argumentere for, at en proces skal automatiseres. Godt kursus og rart at være hos jer!