UiPath kurser til alle

UiPath kurser hvis e-learning ikke er nok. Til brugere og eksperter. Komplet program af UiPath kurser. Inklusiv support og helpdesk.

Uipath til begyndere

Har du prøvet UiPath Academy e-learning? Var det indforstået og talte det til IT udviklere? Hvis ja, så er du kommet til de rette UiPath kurser. Her er intet indforstået, vi forventer ingen forudsætninger og vi starter med Adam og Eva så også begyndere kan være med. God fornøjelse.

NOVO / Steffen Lund Jensen

Fedt kursus. De første moduler giver et godt indblik i UIPath og hvordan programmeringen foretages med drag and drop. De sidste moduler er rigtig fint struktureret ift. hvordan man kan vurdere og analysere om en process er egnet for RPA automatisering. Når man har gennemført ovenstående moduler vil man alt i alt være i stand til at programmere en digital RPA medarbejder.

FORSVARET / Jens Ishøy Prehn

God indledning til RPA. Det har givet mig blod på tanden for at eksperimentere med RPA, og hvis jeg får mulighed for det, vil jeg helt sikkert tage resten af kurserne.

DANFOSS / Morten Bertelsen

Kurset er en fin start på en RPA rejse. Det giver en god introduktion til RPA og giver også gode bud på hvordan man kan starte en RPA rejse.

EGEDAL KOMMUNE / Joanna Thøgersen

Et super kursus, med fart på. Har fået en god basis viden om automatisering i UiPath og stort kompliment til underviseren som har en meget bred viden og er meget tålmodig. Jeg er i gang på jobbet med at bruge det jeg har lært. Tusind tak for et fantastisk kursus.

LEGO  / Marianne Hatt

Tak for nogle lærerige dage. Det er rart med en ballast, når jeg skal argumentere for, at en proces skal automatiseres. Godt kursus og rart at være hos jer!