Ledere i Københavns Kommune prøver UiPath

RPA Kursus til forretningsbrugere

Man skal lige prøve det for at få en ide om hvad man kan med RPA. Derfor en stor workshop for ledere.

På to workshopdage prøvede 30 ledere fra Københavns Kommunes UiPath. Formålet med dagene var at prøve at bygge en UiPath robot og RPA automatisere en administrativ proces. Og på den måde få et indtryk af hvor nemt det er at bygge en RPA robot.

På workshopdagene fik de 30 brugere, alle fra forretningen, mulighed for selv at programmere en lille UiPath robot. Og på den måde give deltagerne et indtryk af, hvad der skal til for at programmere en UiPath robot. Uden at skulle kode vel at mærke.

RPA og UiPath er en af de hurtigst voksende teknologier, og robotter skyder i disse år op i alle typer af virksomheder, på tværs af alle brancher og afdelinger. Dog er det helt tydeligt, at der i økonomifunktionen er særlig mange opgaver og processer der er velegnet til automatisering.

Københavns Kommune var blandt de første til at anvende RPA og UiPath. Compass har trænet mange af kommunens UiPath udviklere og forretnings analytikere.

Fik smag for at lære mere UiPath

Workshopdagene var en stor succes, og lederene i Københavns Kommune prøvede UiPath. Efterfølgende var der stor interesse for at lære mere om RPA og UiPath. Og en række ledere og nøglemedarbejdere deltog i flere kurser. Herunder UiPath Programmering og UiPath Organisering og Business Analyst. UiPath Practitioner kurserne.

Se Compass UiPath kursusprogram her.

RPA i Københavns Kommune Koncernservice

Læs mere om RPA i Københavns Kommunes Koncernservice her.

Regionerne uddannes også i RPA

Compass har også uddannet flere regioner i RPA. Regnskabsfolk Region Syd og Odense Universitets Hospital var de første. Så kom Region Nordjylland, og senest har ledere og nøglemedarbejdere fra Region Hovedstaden gennemført RPA Practitioner kurset.

RPA Kursus

Akademiet tilbyder en række RPA kurser med og uden programmering. Du kan se om der er et RPA kursus til dig her.