RPA Huset Compass Digital

RPA Kurser til forretningsbrugere

Certificeret RPA kurser til ledere og specialister. Åbne hold i København og Århus med start hver måned.

Tekniske RPA udviklere

Velkommen til Compass Digital, Danmarks førende RPA hus. Vi tilbyder assisteret implementering af RPA samt træning og uddannelse i RPA teknologier. Vi er:

Teknisk stærke. Vores udviklere har en teknisk baggrund fra IT universitet, DTU eller lignende uddannelse. Det betyder at du får løst dine tekniske problemstillinger når teknikken driller.

Agile. Vi arbejder ud fra et mantra om små hurtige leverancer. Det betyder, at du vil opleve hurtig værdiskabelse i form at automatiserede processer i drift.

Tilgængelige. Vi tilbyder teknisk support og online shared screen helpdesk. Det betyder, at du kan få hjælp hvis din robot går i stå.

Vi kender vejen.Vi var blandt de første til at arbejde med RPA i Danmark. Det betyder, at I ikke behøver opfinde den dybe tallerken. Vi har set de fleste fejltrin.

Teknologiuafhængige. Vi er uafhængige af softwareleverandører og tilbyder services i flere RPA teknologier. Det betyder vi kan vælge den bedste teknologi til jeres behov.

Historie

I 2005 etablerede Niels Fester og Claus Petersen IT virksomheden Compass Datawarehouse A/S. Fokus er, som navnet antyder, business intelligence og datawarehousing.

I 2008  startede et nyt forretningsområde, Compass Lean Academy, med fokus på Lean, kvalitet, Six Sigma dataanalyse og optimering af forretningsprocesser. I 2016 blev RPA for alvor interessant, og det sidste skud på stammen, RPA Huset Compass Digital, blev etableret, samt kurser til digital markedsføring.

Tilbage til Power Automate kursus oversigt.

Fremragende kundekontakt

Compass modtog i 2020 prisen for fremragende kundekontakt blandt uddannelsesinstitutioner. Prisen blev uddelt af Find Uddannelse.

compass kursus
Niels Fester

Niels Fester

CEO og Founding Partner


På min desktop har jeg installeret en robot. Jeg kalder ham Jakob. Og lad mig sige det med det samme, Jeg er svært tilfreds med Jakob, for han tager alle mine trivielle klik opgaver som jeg helst vil være foruden. Så jeg syntes RPA er det fedeste, og jeg håber I får lige så meget gavn af jeres robotter som vi har fået. RPA har stor indflydelse på hvorledes den administrative medarbejder kommer til at arbejde fremover, og det er helt centralt at tænke den menneskelige faktor ind i RPA initiativer. Men når først I er startet, så er der ingen vej tilbage. God vind med jeres RPA rejse.