om os

RPA Huset Compass Digital

Velkommen til RPA konsulent huset Compass Digital, Danmarks førende RPA hus. Vi tilbyder assisteret implementering af RPA samt træning og uddannelse i RPA teknologier. Vi er overbevist om, at vi med RPA kan skabe velstand og trivsel for både virksomhedens medarbejdere, ledelsen og dens ejere. Så vi fokusere på både robot og menneske, og søger balance i en ellers ubalanceret verden. Så kommer energien, trivslen og virksomhedens resultater, til gensidig glæde for både virksomhedens ejere, medarbejdere og vores samfund.

Compass er Danmarks førende konsulenthus indenfor Robotic Proces Automation. Det er vigtigt for os at tilbyde services i flere RPA teknologier, både til det meget ambitiøse RPA initiativ og til små enkle projekter, vi favner begge behov.

Compass er en 100% dansk virksomhed, med konsulenter baseret i København. Virksomheden blev etableret i 2005, og selvom det er en del år siden vi startede, så føler vi os stadig som en startup virksomhed af hjerte. Udover RPA og BI har vi aktiviteter indenfor Lean i Compass Lean Akademi.

Niels Fester

Niels Fester

CEO og Founding Partner

RPA er sjovt og jeg håber I får lige så meget gavn af jeres robotter som vi har fået. RPA har stor indflydelse på hvorledes den administrative medarbejder kommer til at arbejde fremover, og det er helt centralt at tænke den menneskelige faktor ind i RPA initiativer. Det er der fine teknikker til, og vi hjælper jer gerne med både den tekniske og bløde del af RPA initiativet. God vind med jeres RPA rejse.