Compass Digitale Kurser
RPA | Open AI | ChatGPT

RPA & AI Kurser til forretningsbrugere

Certificeret RPA kurser til ledere og specialister. Åbne hold i København og Århus med start hver måned.

Tekniske RPA og AI udviklere

Velkommen til Compass Digital, Danmarks førende RPA hus. Vi tilbyder assisteret implementering af RPA og AI teknologi samt træning og uddannelse hertil. Vi er:

Teknisk stærke. Vores udviklere har en teknisk baggrund fra IT universitet, DTU eller lignende uddannelse. Det betyder at du får løst dine tekniske problemstillinger når teknikken driller.

Mega agile. Vi arbejder ud fra et mantra om små hurtige leverancer. Det betyder, at du vil opleve hurtig værdiskabelse i form at automatiserede processer i drift.

Tilgængelige. Vi tilbyder teknisk support og online shared screen helpdesk. Det betyder, at du kan få hjælp hvis din robot går i stå.

Vi kender vejen.Vi var blandt de første til at arbejde med RPA i Danmark. Det betyder, at I ikke behøver opfinde den dybe tallerken. Vi har set de fleste fejltrin.

Teknologiuafhængige. Vi er uafhængige af softwareleverandører og tilbyder services i flere RPA teknologier. Det betyder vi kan vælge den bedste teknologi til jeres behov.

Historie

I 2005 etablerede Niels Fester og Claus Petersen IT virksomheden Compass Datawarehouse A/S. Fokus var, og er stadig den dag i dag, på business intelligence og datawarehousing. Senere startede flere nye forretningsområder, Compass Lean Academy, Platon Academy og senest Compass digital med fokus på RPA og Open AI.

Fremragende kundekontakt

Compass modtog i 2022 prisen for fremragende kundekontakt blandt uddannelsesinstitutioner. Prisen blev uddelt af Find Uddannelse.

compass kursus
Niels Fester

Niels Fester

CEO og Founding Partner


På min desktop har jeg installeret genveje til både ChatGPT og min personlige hjælper – en RPA robot. Jeg kalder ham Jakob. Og lad mig sige det med det samme, Jeg er svært tilfreds med dem begge, for de tager alle mine trivielle tidskonsumerende opgaver som jeg helst vil være foruden. Så jeg syntes RPA og ChatGPT er det fedeste, og jeg håber I får lige så meget gavn af jeres AI værktøjer som vi har fået. Både RPA og ChatGPT har stor indflydelse på hvorledes den administrative medarbejder kommer til at arbejde fremover, og det er helt centralt at tænke den menneskelige faktor ind i RPA og AI initiativer. Men når først I er startet, så er der ingen vej tilbage. Jeg ønsker jer god vind med jeres rejse.