Compass Testimonials

Hvad siger andre om kurserne

Certificeret RPA kursus til ledere og specialister. Åbne hold i København og Århus med start hver måned.

Formidabel underviser og formidler med en smittende entusiasme og rummelighed sjældent set. Underviseren forstod at supplere sin høje faglige viden og mangeårige erfaring indenfor Lean med stor personlig empati og en glæde ved at videregive såvel teorien som alle de praktiske fif.  Strukturen og dialogen i undervisning skaber en meget fin motivation til at bruge Lean som værdiskabende værktøj – og jeg føler mig godt klædt på til Lean rejsen. Jeg giver underviseren mine bedste anbefalinger, både som Lean underviser, personligt og professionelt.

Torben Søstrøm

Alm. Brand

Den største oplevelse jeg har fået med hjem er erkendelsen af, at værktøjerne i sig selv ikke gør det. Guldet ligger i at kombinere værktøjer og så meget af Lean kulturen og Servant Leadership som man formår. Der var værktøjer jeg ikke havde stiftet bekendtskab med tidligere og hele Lean kultur delen var ny for mig, og det var super at opleve det hele i en sammenhæng og jeg ville ønske at jeg havde taget kurset allerede for flere år siden. Jeg oplevede en underviser der selv levede Lean kulturen, og man er aldrig i tvivl om, at han ville os kursister noget ordentligt.

Ivan Bislev Danielsen

TDC

Fantastisk tilrettelagt 11 dages Lean Konsulent uddannelse med en god blanding af kompetente kursister, og afviklet i en ualmindelig varm og rolig atmosfære. Gennemgangen af A3 sammenhæng med PDCA var nyt for mig og hele arbejdet med A3-templaten har bragt stor værdi for mig og mit fremtidige arbejde med netop A3 og PDCA. Derudover har jeg fået inspiration til fornyelse af målstyringstavlerne, så vi på ét og samme sted kan følge op på både KPI’er, Løbende Forbedringer og status på træning og kompetencematrix. Underviseren har virkelig været en inspirator og jeg er fyldt med ny energi. Underviserens varme og rummelighed gør, at man virkelig føler sig velkommen og hjemme i jeres lokaler. Jeg vil ved hver lejlighed anbefale kurset til andre. Ikke bare til nogle der skal lære om Lean, men også til kolleger der allerede har erfaring med Lean. Tusind tak for nogle fantastiske dage.

Marlene Jakobsen

Novo Nordisk

Det har været en uddannelse som har været meget givende. Mine omgivelser er ikke i tvivl om jeg har været på kursus og at jeg er fyldt med gode ideer. Synergien var helt i top – diskussioner i gruppen og gruppedynamikken. Underviseren var meget energisk og fyldt med glæde over at skulle formidle noget interessant stof – meget lyttende til hvad vi end måtte byde ind med.

Winnie Nørskov Larsen

Hillerød Hospital

Det var bare et rigtig godt og veltilrettelagt kursus. Største læringsværdi for mig, var A-3, samt de indlagte cases (især de individuelle). Og selvfølgelig det videre arbejde med egen værdistrømsanalyse. De praktiske øvelser virkede godt. Især øvelsen omkring tavleledelse var god. Vigtigheden af en synlig og fast forankret LEAN strategi i virksomheden var en A-Ha oplevelse, og så syntes jeg, at “Forslagskortene”, var ‘Spot-on’ 🙂 Det kan vi virkelig bruge.

Claus Vesterled

ABB

Jeg var meget glad for at deltage på kurset. Jeg synes det var spændende og frem for alt lærerigt. Jeg synes det var super, at vi på anden dagen gennemgik en case så vi fik mulighed for at prøve teorien i praksis. Samtidig synes jeg det var inspirerende at høre de andre deltageres erfaringer. Underviseren var afbalanceret, nede på jorden og med en god evne til at afdramatisere Lean begrebet – men samtidig også inspirerende. Tak for et godt kursus.

Hans Bankler

ATP

Meget udbytterigt kursus. Særligt hvorledes jeg kommer videre med Lean i min dagligdag havde stor værdi for mig. Underviseren gjorde det faglige stof enkelt og jordnært og jeg glæder mig til at fortsætte med Kultur modulet. Tak for et super kursus.

Dennis Petersen

AMBU

Et kursus der gav et godt indblik og med undervisere der var gode til at inddrage kursister i indholdet.

Henrik Jensen

A.P.Møller Maersk

Det var lærerigt og fint opsamlende. Dejlig mad på de københavnske spisesteder og charmerende kursuslokaler. En rigtig god oplevelse!

Maj Britt Lyndaard

LEO Pharma

1000 tak for et rigtig godt og brugbart forløb. Det var virkelig en fornøjelse. Jeg synes, at det var et rigtig godt med præsentation af brugbare relevante og efterfølgende praktiske øvelser. Det var godt med den løbende dialog og drøftelser som gav yderligere input og vinkel på mange ting. Det, at jeg bare kan gå i gang i egen afdeling har stor værdi for mig.

Trine Therkelsen

Rigspolitiet

Det var et super spændende og veltilrettelagt kursusforløb. Altid hurtigt svar på både mail og tlf. Alt i alt en meget professionel og serviceminded fremtoning.

Steen Pii Johannessen

ISS Facility Services

Yderst kompetent og super formidling. Kursusmaterialet er grundigt gennemarbejdet og underviseren formidler emnet på en god måde, der vidner om dyb indsigt og årelang erfaring. God stemning og gode faciliteter på København-holdet. De efterfølgende multiple-choice og afleveringsopgaver får én til at gennemgå materialet igen og sikre større indlæring.

Paul Neuper Kjeldal

SIEMENS

Et værdifuld forløb – teori og værktøjer der bliver gjort brugbare. Forløbet er godt opbygget og giver en masse håndgribelige værktøjer der gør det muligt at tage fat i egen virksomhed.

Sandy Rosenberg

Gjensidige

Et virkeligt inspirerende uddannelses forløb. At deltage i et formål i en virksomhed, hvor man kan mærke at udvikling, flow og præcision vægtes højt, er bare med til at underbygge hvad uddannelsen har af betydning for en organisation. En ting er hvad underviserne står og fortæller, men når man kan se det underviste i praksis igennem valg af spisested, opdatering af materialer, genopfyldning af kaffe eller bare fejl med mekanikken bliver evalueret og alt er en læring for alle i Compass. Det har både personligt og professionelt været en inspirerede og lærerig rejse. Tak for et super godt forløb.

Mads Langgaard Mørkedal

Forsvaret

Det til dato det mest effektive og strukturerede kursus jeg har deltaget i. Jeg synes desuden at det var dejligt, at der var tid til at stoppe op i undervisningen, og dele oplevelser og erfaringer. Det har haft stor værdi at få styr på de forskellige Lean værktøjer, men den største værdi for mig, ligger helt klart i den filosofi og det menneskesyn som ligger til grund for at kunne implementere Lean i virksomheden. Jeg oplevede en underviser med god energi, stor entusiasme, stor ekspertise på området og som gav god plads til diskussioner og erfaringsudveksling.

Thomas Olsen

Anders Andersens Rengøring

De indtryk der først falder mig ind er fortræffeligt, givende og veltilrettelagt. Et ekstra plus var deltagernes sammensætning og engagement. Om undervisningen kan jeg sige, med fare for at lyde overstrømmende, at det var både fagligt, menneskeligt og kommunikerende helt i top. Jeg kan helt klart anbefale kurset – det har været en fornøjelse at deltage.

Carsten Heede Sørensen

ATEA

Det var både et godt og lærerigt kursus. Det er tankevækkende hvor meget spild der er i nutidens virksomheder (50 – 95%) og de mentale modeller hvor problemer betragtes som muligheder for udvikling er nyttige. Jeg kan bestemt anbefale kurset.

Jan Nielsen

AVN

Jeg synes at kurset gav mig en oplevelse af at få værktøjer til at gå igang med vores egen version af Lean. Det var rigtigt godt at have ’medstuderene’ fra andre brancher, da det gav andre vinkler på samme problematik. Nogen var bekymret for folket, andre for cheferne….hvordan formidler vi? Det praktiske øvelser var utrolig vigtige for der bliver definitioner gjort til virkelighed – en meget vigtig brik i kurset.

Julie Valbjørn

AquaZ A/S

Jeg har efterhånden været afsted på en del kurser omkring LEAN og Six Sigma, men dette er det første kursus, hvor jeg bagefter har et helt klart billede af, hvilke værktøjer det giver mening at bruge i bestemte situationer. På en del af de øvrige kurser har jeg følt, at man blot fik udleveret og præsenteret værktøjskassen. På dette kursus var der afsat rigtig god tid til de praktiske øvelser. Dét gør, at man nemmere husker teorien. Alle de praktiske erfaringer og eksempler havde stor værdi – både underviserens oplevelser og de øvrige kursisters – det var guld værd. Kursusindholdet var super, jeg er meget tilfreds, og kan kun anbefale kurset til mine kollegaer.

Jeppe Jensen

Bang & Olufsen

Tak for et rigtig godt kursus!!. Jeg er overordnet virkelig godt tilfreds med kurset. Jeg havde flere fordomme inden jeg trådte ind af døren første dag, som jeg heldigvis hurtigt fik afkræftet. Jeg syntes kurset var veltilrettelagt ift. vekslen mellem teori og praksis. Det betyder meget for mig at det bliver konkret og praksisnært også. Jeg syntes også det var velstruktureret og godt niveaumæssigt. Både nybegyndere og kendere fik hele tiden noget ud af det, og det er en kunst i sig selv, hvilket jeg virkelig syntes lykkedes fint. Og så var jeg rigtig glad for den interaktion der var mellem deltagerne, det var dejligt der var tid til netværking i øvelserne og over frokost. Det fungerede rigtig godt. 

Malene Barman Rasmussen

Banedanmark Produktion

Jeg havde stiftet bekendtskab med de fleste af begreberne i forvejen, men det havde stor værdi for mig at få sat det ”i system”.  Og måske vigtigst af alt: At få en operationel indgang til at komme i gang med at anvende teknikkerne. Det var et glimrende kursus. Intensivt, da vi var få deltagere, men også meget udbytterigt. Det var en rigtig god underviser. Selv om deltagerne havde forskelligt udgangspunkt, er det mit indtryk at alle fik noget med hjem.

Lasse Junget

BEC

Godt kursus. Gennem gangen af værdistrømsanalysen og efterfølgende workshop havde stor værdi for mig. Underviseren brænder for faget, og man føler sig utrolig velkommen. Det var godt.

Christoffer Nikolajsen

Bech-Bruun

Generelt set synes jeg, det var et rigtig godt kursus, som gav mig meget inspiration til at kunne sætte strøm til Lean i min virkelighed i Beierholm. Særligt de praktiske øvelser i værdistrømsanalysen og tavleledelse var super – fedt at prøve det live, og ikke kun snakke om det. Underviseren havde en god entusiasme og naturlig glæde ved Lean, hvilket smitter.

Lars Pertou Vestergaard

Beierholm

Godt kursus  – jeg synes især Lean manager modulerne var gode. Særligt opbygningen af KAIZEN tavlen og tavlemøder havde stor værdi. Underviseren var positiv, og formidlede stoffet godt. Tak for et godt kursus.

Peter Graae

BAT Danmark

Tak for et rigtigt godt kursus og nogle gode dage. Jeg kan ikke vente med at komme i gang her i virksomheden. De aktiviteter hvor vi i mindre grupper kunne diskutere forskellige problemstillinger eller filosofiske overvejelser vedr. det danske arbejdsmiljø, har været rigtigt gode. Underviseren virkede hver dag veloplagt og forberedt til dagens program. Han var åben overfor kommentarer og idéer til hvordan man vil angribe et problem, herunder villig til at se en løsningsmodel fra flere sider.

Claus Nielsen

Brüel International

 Godt kursus hvor man kommer grundigt rundt om Lean. Særligt værdistrømsanalysen havde stor værdi for mig. Jeg kan anbefale dette kursus til andre, og tak til instruktøren for det behagelige væsen.

Jette Schöyen

Bunzl Distribution

Tak for godt kursus. Servent leadership, altså princippet i at det er medarbejderne der skaber og har det potentielle ”guld” liggende, var det jeg fik mest ud af at få lært. Jeg har tidligere fået en meget kort introduktion til LEAN, hvor dette slet ikke blev nævnt, på trods af det er basen for at kunne udvikle virksomheden. Største aha-oplevelse var klart at lave værdistrømsanalysen, at man kan gøre noget overskueligt på så enkel en måde og virkeligt få virksomhedsfokus.

Elisabeth Tang

BST Nord

God struktur I undervisningen. Mange gode praktiske råd og eksempler fra det virkelige liv. Jeg takker for denne gang.

Albena Jensen

Carlsberg

Det var fremragende. Når indholdet og interessen rammer plet, så går alt op i en højere enhed. Det overraskede mig, hvor meget det egentlig interesserede mig – det tog lidt fusen på mig. Lean er ikke nødvendigvis kun en værktøjskasse men en måde at leve og prioritere sit liv på. Det lyder som en kliché men det er sådan jeg opfatter det og vel egentlig også det, der vejer tungest i konceptet. Jeg oplevede underviseren som kompetent, sympatisk, venlig, indlevende og rutineret. Kursusrammerne og -styringen var god – ikke noget med for få/mange pauser eller forsinkelser ift. sluttidspunkter. Det sætter jeg stor pris på. Jeg kan kun anbefale dette kursus til alle, der måtte overveje det.

Patrick Znaty

Copenhagen Business School

Rigtigt godt kursus – virkelig god progression og fine pointers til “read more”, “dig deeper” materiale. På den måde havde kurset 2 spor indbygget. Underviseren havde tydeligvis en meget stor baggrundsviden om emnet og om den faktiske situation i organisationerne, hvilket giver en god kobling mellem teori og praksis. Tak for et supergodt kursus.

Jan Pilgaard Carlsen

CDM

Tak for et rigtig godt kursus. Normalt har jeg ikke skrevet tilbage efter deltagelse i kurser, men har denne gang lyst til det. Gennem livet møder man nogle ganske få mennesker som er “ægte” og man møder også mennesker der de første par dage formår at virke ægte, men så begynder de at krakelere. Det gjorde underviseren ikke her, og han var ægte i det han sagde og gjorde. Tak for et inspirerende samvær.

Jan Jørgensen

CFS Slagelse