Viden om RPA
Robotic Process Automation

Læs artikler om RPA

Få viden om RPA, RPA software og implementering af RPA. Artikler opdateres løbende.
RPA Kursus HK

RPA Kursus HK

Læs om muligheder du som HK medarbejder har for at komme på RPA kursus Som handel og kontor medarbejder kan RPA hjælpe både dig selv og dine kollegaer, ved at øge arbejdsglæden, fjerne fejl i sagsbehandlinger, og mindske overarbejde under spidsbelastninger. Hvis du er...

Fordele og ulemper UiPath Studio x

Fordele og ulemper UiPath Studio x

Fordele og ulemper ved UiPath Studio X Her får du det hurtige overblik UiPath studio X er et no code / low code værktøj hvor du en del af tiden arbejder i en Excel lignende grænseflade.UiPath's udviklingsplatform findes i to versioner, Studio og Studio X, du kan hente...

Hvad er RPA

hvad er RPA og hvad kan det bruges til. En kortfattet beskrivelse med forklaringer og afmystificering af softwarerobotter og RPA.

Elefanten i rummet. Vil RPA tage mit job?

Elefanten i rummet. Vil RPA tage mit job?

Formentlig ikke. Men jobs vil ændres, nogen forsvinder og andre kommer til. RPA skaber vækst, og World Economic Forum estimerer at der vil blive skabt 60 millioner nye jobs.

Bogføring af faktura med RPA og AI

Bogføring af faktura med RPA og AI

Er du interesseret i at RPA automatisere bogføring af fakturaer, så se videre her. I takt med at RPA, AI og ML teknologi er blevet moden, sker der en rivende udvikling på området. For UiPath bruger nu AI til automatisering af bogføringsprocessen.

Vil dine medarbejdere gerne lære RPA?

Vil dine medarbejdere gerne lære RPA?

Er administrative medarbejdere villige til at lære RPA? Hvis du tog en anonym rundspørge i virksomheden, og spurgte medarbejderne om de er villige til at lære nye færdigheder, så vil 74% svare ja ifølge en amerikansk undersøgelse.

Selvom vi har den højeste beskæftigelse siden 1969, så er der en bekymring for, at teknologier som RPA og automatisering vil tage vores jobs. Undersøgelsen viser, at medarbejdere er bekymret for automatisering af deres arbejdsopgaver, men at de samtidig er positivt indstillet overfor at skulle omskoles og tillære sig de nye færdigheder som RPA:

Kan RPA frigive tid i travle perioder?

Kan RPA frigive tid i travle perioder?

Robotten tager mine trivielle opgaver, jeg har fået frigivet tid på travle dage. Det er blevet sjovere at gå på arbejde, siger Tina fra Region Hovedstaden. Den besked fik jeg af en af vores RPA kursister som åbenlyst var tilfreds med sin RPA robot.

RPA Software

RPA Software Få et overblik over leverandørerne Der er rigtig mange spiller indenfor RPA. Og det kan være vanskeligt at vælge. Her får du lidt hjælp til det.Valg af RPA software værktøj kan være forbundet med usikkerhed. Det vigtigste er, at I tester værktøjet i jeres...

RPA er nemt. Se her hvor nemt

RPA med UiPath er nemt 3 Spørgsmål til Professoren Lige 3 vigtige ting du bør vide om RPA. Få korte og konkrete svar her.1. Tror du, at forretningsbrugere kan lære at programmere en UiPath robot? 2. Tror du RPA bliver (næsten) lige så vigtigt et værktøj som Excel er i...

Økonomiafdelingens superhelt kan RPA

Økonomiafdelingens superhelt kan RPA

Afdelingens mest efterspurgte medarbejder kan automatisere processer med UiPath. Du kan hjælpe dine kolleger i en travl hverdag hvor tid er en knap ressource. Tag et UiPath Practitioner kursus, og på 6 dage lærer du at automatisere med UiPath RPA.

Ledere i Københavns Kommune prøver UiPath

Ledere i Københavns Kommune prøver UiPath

30 ledere og nøglemedarbejdere prøvede at bygge en UiPath robot. Formålet med dagene var at demonstrere hvor nemt der er at programmere og RPA automatisere en administrativ proces.

Digitale RPA Transformationer

Tjekliste til RPA transformationen Hvad skal du huske? Certificeret RPA kursus til ledere og specialister. Åbne hold i København og Århus med start hver måned. RPA initiativet giver mulighed for effektivitetsgevinster og påvirker medarbejdernes hverdag og måden hvorpå...

RPA i ØKONOMI

RPA i Økonomi og RegnskabNemmere | Bedre | Hurtigere  Start RPA i regnskabsafdelingen Certificeret RPA kursus til ledere og specialister. Åbne hold i København og Århus med start hver måned.3 vigtige spørgsmål 1. Vil økonomimedarbejdere skulle lære at automatisere...

Odense Universitets Hospital var de første til RPA

Odense Universitets Hospital var de første til RPA

Regnskabsafdelingen på Odense Universitetshospital var blandt de første til at tage RPA i brug som en hjælp til deres mange administrative opgaver. I dag bruger de forskellige RPA værktøjer til forskellige opgaver. Compass havde fornøjelsen af at hjælpe dem igang med RPA.
“Jeg har lært en masse på kort tid og er allerede selvkørende i UiPath-programmering. Helt overordnet, så har det for mig været et udbytte- og lærerigt forløb, som har styrket og motiveret mit videre arbejde med RPA. Underviserne kurset er inden for hver deres område (faglig teori/teknisk) meget dygtige, professionelle, motiverede og engagerede. De brænder tydeligt for RPA, hvilket positivt spiller ind på deres undervisning. De supplerer hinanden godt med hver deres forskellige faglige kompetencer.

UiPath kombinerer AI med RPA

UiPath kombinerer AI med RPA

UiPath RPA robotter bevæger sig i retning af kunstig intelligens, og vi kan se hvordan AI indbygges i ny funktionalitet. Det er de ikke ene om, og hvis du vil lære noget ekstraordinært om procesoptimering, robotter, machine learning og AI, så tag en tur til Toyota City i Japan.