Lær at RPA automatisere forretningsprocesser og bliv afdelingens superhelt. Enten med et UiPath kursus eller med på et Microsoft Power Automate kursus. Om få år kan afdelingens mest efterspurgte medarbejder og superhelt selv automatisere processer med UiPath. På den måde kan du hjælpe dine kolleger i en travl hverdag hvor tid er en knap ressource. På 6 dage kan du lære at bygge UiPath RPA robotter og alt om at arbejde seriøst med RPA og hvordan du kan automatisere administrative processer. Som resultat, vil du hurtigt være afdelingens superhelt og mest efterspurgte medarbejder. Læs også artiklen “Robot dit arbejde her”.

Dine kolleger har allerede en ide om hvad der er egnet til at RPA automatisere. Og spørger du dine kolleger om der er nogen af dem der har noget tidskrævende trivielt “klik” arbejde de gerne vil slippe for, så er der rigeligt at tage fat på. Så hvem tror du der hurtigt bliver den mest efterspurgte medarbejder?

RPA værktøjerne bliver mere og mere brugervenlige. Særlig UiPath har gjort det til sit varemærke, at gøre udviklingsarbejdet så enkelt, at selv brugere uden en programmeringsbaggrund, kan bygge en RPA robot. Så derfor, tag et UiPath Practitioner kursus på 6 dage, og du vil hurtigt blive virksomhedens RPA superhelt. Den mest efterspurgte medarbejder.

Det er sjovt at automatisere med RPA

Når først du har bygget din første UiPath robot, så bliver du grebet af det. For det er sjovt, og kombinationen af at bygge UiPath robotter, og samtidig hjælpe travle kolleger, er ikke så ringe endda. Læs også artiklen om “RPA er det fedeste” her.

Læs også mere om UiPath på UiPath.com