RPA Software

Få et overblik over leverandørerne

Der er rigtig mange spiller indenfor RPA. Og det kan være vanskeligt at vælge. Her får du lidt hjælp til det.
Valg af RPA software værktøj kan være forbundet med usikkerhed. Det vigtigste er, at I tester værktøjet i jeres egne IT systemer inden i køber. Der findes enkle metoder til hurtigt at afklare om et værktøj er det rigtige til jeres behov og systemer. At vælge værktøj fra starten er en fejltagelse og skuffelser kan komme senere når I allerede har brugt mange timer. Og fra vores kursister hører vi jævnligt om frustrationerne ved midt i et RPA projekt, at skulle starte forfra med et nyt RPA værktøj. Læs også Valg af RPA software.

Virker softwaren virker i mine systemer?

Vi anbefaler på det kraftigste at du afprøver din RPA værktøjet inden du køber det. Hvordan? Du kan på kurset RPA Organisering og Business Analyst lære hvordan du tester og vælger det rigtige værktøj. Læs om kurset her.  Denne investering er godt givet ud, og de slipper for de store skuffelser senere i RPA projektet. Alternativt hjælper Compass med en teknisk Proof of Concet til validering af RPA software værktøjer, læs mere her.

Hvordan får jeg viden om RPA software?

Grundliggende er RPA og den tilhørende software kun et værktøj. Compass tilbyder konsulentassistance i forskellige RPA software teknologier og vi søger at forholde os neutralt til RPA software udbyderne. Nogle teknologier har vi mere erfaring med end andre, men vi har lært rigtig meget om RPA software fra vores mange kursister der har oplevet mange forskellige ting.

Hvilke RPA udbydere findes der?

Der findes en lang række RPA software udbydere, og der vil de kommende år ske en konsolidering hvor markedet konvergerer mod færre RPA udbydere. Samtidig ser vi allerede nu at nogle er stærke indenfor forskellige brancher, mens andre differentierer sig på at tilbyde favorable priser, flat rate osv.

Vælg en anerkendt leverandør

Det er muligt at få meget billige RPA værktøjer. Men vær opmærksom på, at det koster penge at videreudvikle software, og intet er gratis i denne verden. Du får hvad du betaler for.  Vil du være på den sikre side kan vi anbefale UiPath. Se analysen nedenfor, og læs mere om UiPath her

Gartner Magic Quardrant og Forrester

Nedenfor kan du se hvorledes anerkendte RPA software leverandører scorer i de to største teknologi analyser.