Regnskabsafdelingen på Odense Universitetshospital var blandt de første til at tage RPA i brug som en hjælp til deres mange administrative opgaver. I dag bruger de forskellige RPA værktøjer til forskellige opgaver. Compass havde fornøjelsen af at hjælpe dem igang med RPA.

“Jeg har lært en masse på kort tid og er allerede selvkørende i UiPath-programmering. Helt overordnet, så har det for mig været et udbytte- og lærerigt forløb, som har styrket og motiveret mit videre arbejde med RPA. Underviserne kurset er inden for hver deres område (faglig teori/teknisk) meget dygtige, professionelle, motiverede og engagerede. De brænder tydeligt for RPA, hvilket positivt spiller ind på deres undervisning. De supplerer hinanden godt med hver deres forskellige faglige kompetencer.

Vi har fået adgang til fint RPA kursusmateriale og har ligeledes i forbindelse med PAKKEN anvendt Compass UiPath RPA HELPDESK, som har været meget effektivt i såvel processen som i samarbejdet. UiPath Konsulenterne har også være meget behjælpelige og tilgængelig både før, under og efter forløbet. Alt i alt et super forløb. Tak for det.” ….Martin Sigerstrøm / REGION SYD.