Odense Universitets Hospital var de første

Var hurtig ude med RPA

Certificeret RPA kursus til ledere og specialister. Åbne hold i København og Århus med start hver måned.

Regnskabsafdelingen på Odense Universitetshospital var blandt de første til at tage RPA i brug som en hjælp til deres mange administrative opgaver. I dag bruger de forskellige RPA værktøjer til forskellige opgaver, herunder både UiPath og WinAutomation. Compass havde fornøjelsen af at hjælpe dem igang med RPA.

De første til RPA

Martin Sigerstrøm deltog på Compass’ UiPath Practitioner kursus. UiPath kurset blev afholdt på OUH i Odense som et virksomhedskursus. Det gav mulighed for at deltagerne kunne arbejde med deres egne problemstillinger på kurset.

“Jeg har lært en masse på kort tid og er allerede selvkørende i UiPath programmering. Helt overordnet, så har det for mig været et lærerigt forløb. Og det har styrket og motiveret mit videre arbejde med RPA. Underviserne på kurset var inden for hver deres område (faglig teori/teknisk) meget dygtige, professionelle, motiverede og engagerede. De brænder tydeligt for RPA. Og det spiller positivt ind på deres undervisning. De supplerer hinanden godt med hver deres forskellige faglige kompetencer.

UiPath Helpdesk når robotterne driller

“Vi har fået adgang til fint RPA kursusmateriale. Og vi har ligeledes i forbindelse med kurset anvendt Compass UiPath Helpdesk. Den har været meget effektivt i såvel processen som i samarbejdet. UiPath Konsulenterne har også være meget behjælpelige og tilgængelig både før, under og efter forløbet. Alt i alt et super forløb. Tak for det.”

Martin Sigerstrøm / REGION SYD.

Det er ikke kun i regnskabsfunktionen at RPA kan hjælpe. Du kan her læse lidt om hvordan det RPA kan hjælpe andre steder på OUH.

Du kan her læse mere om Compass Helpdesk og Supportaftaler.

UiPath kursus på Region Hovedstaden

Du kan her læse mere om UiPath kursus hos region hovedstaden.