UiPath kombinerer AI med RPA

RPA Kursus til forretningsbrugere

Certificeret RPA kursus til ledere og specialister. Åbne hold i København og Århus med start hver måned.

UiPath RPA robotter bevæger sig i retning af kunstig intelligens. Og vi kan se hvordan AI indbygges som ny funktionalitet i softwaren. UiPath er ikke ene om at benytte sig af AI og ML. Og hvis du vil lære noget om procesoptimering med robotter, machine learning og AI, så tag en tur til Toyota City i Japan.

Compass konsulenter på automation studietur i Japan

 Det har været givende at opleve kombinationen af teknologi koblet med en meget menneskelig tilgang til processer. Og hvordan kan en virksomhed som Toyota blive ved med at levere gode forretningsmæssige resultater? Det blev meget lettere at forstå på turen. Og vores undervisere kan efter rejsen bedre formidle viden om RPA kombineret med AI.

Brugen af data er helt centralt for virksomheden. Og det er imponerende at se, hvordan de bruger både data, billedgenkendelse, Machine Learning og AI. Ud over mange års praktisk erfaring, gennemgår Compass RPA undervisere derfor intensiv træning i både RPA, AI og Lean. Og så kommer man ikke udenom Toyota.

Toyota, AI, Automatisering og robotter

Toyota var en af de første virksomheder til at bruge AI. Og du kan her læse mere om hvordan virksomheder bruger AI og robotter. The Amazing Ways Toyota Is Using Artificial Intelligence, Big Data & Robots

UiPath, AI og ML

Du kan her læse mere om hvorledes UiPath arbejder med Machine Learning og AI.