Adobe InDesign kursus

Lær grundliggende InDesign

Certificeret InDesign kursus til forretningsbrugere. Åbne hold i København med start hver måned.

På dette kursus i Adobe InDesign lærer du at arbejde med grundliggende funktioner og at eksportere de færdige filer til print, tryk eller digitale medier. Du bliver i stand til at skrive og placere både tekst og billeder i InDesign, og du lærer alle programmets grundliggende funktioner. Du kan er se datoer og priser for Adobe InDesign kursus.

Kursus Indhold

På dette Adobe InDesign kursus får du en grundig introduktion til programmet.

Få overblik over InDesign

Kom godt fra start i InDesign og bliv introduceret for InDesign’s brugerflade, paneler, menuer og værktøjer, så du nemt kan finde rundt i programmet.

Farveopsætning

På dette kursus lærer du at oprette farver, som du nemt kan bruge igennem hele din tryksag. Vi gennemgår også andre farvelægningsmuligheder i InDesign kursus såsom farveforløb og farveudtoning.

Import og redigering med InDesign

Du lærer smarte metoder til hurtigt at indsætte dit Word dokument i InDesign. Vi ser også på, hvordan tekst skrives direkte i InDesign, og vi gennemgår de mange typografiske funktioner og muligheden for at gemme dine egne formateringer ved hjælp af afsnitsformater.

Eksport af dokumenter

Opnå fuld kontrol over dine dokumenter, så du undgår dårlige billeder og manglende skrifttyper. Vi gennemgår også, hvordan du laver en PDF-fil, som du kan sende til tryk.

Opsæt af InDesign dokumenter

Opsæt dit dokument rigtigt fra start og undgå de klassiske fejl mange begår. Vi kigger på margener, spalter, sidetal, lag og mastersider, som vi sammenholder med grafiske regler og principper. Dety lærer du også på InDesign kurset.

Arbejd med grafik

Vi gennemgår de mange smarte metoder til at indsætte, beskære og kontrollere kvaliteten af dine billeder og grafik. Du lærer også, hvordan din tekst ombrydes i en cirkel eller andre former samt andre metoder til et mere kreativt layout.

Tekstombrydning

Lær at ombryde tekst omkring billeder eller grafik og skab et dynamisk og professionelt layout.

Hvad kan jeg efter InDesign kurset?

  • Efter dette 2 dages grundkursus er du allerede godt i gang med InDesign, og du vil kunne opsætte dokumenter indeholdende både tekst, billedere og grafik.
  • Du får overblik over InDesign’s brugerflade, så du kommer godt fra start i programmet
  • På InDesign kurset lærer du at ombryde tekst og at skabe et dynamisk og professionelt layout
  • Du får styr på korrekt opsætning af dit dokument med sidetal og mastersider
  • Du lærer smarte værktøjer og arbejdsgange til at arbejde med grafik og billeder i InDesign
  • Du får styr på at opsætte dit InDesign kursus dokument rigtigt, så det er klart til tryk
  • Du bliver i stand til at importere tekst på en hurtig måde fra f.eks. Word

Forudsætninger for kurset?

Der er ingen forudsætninger for at deltage i dette kursus. På grundkurset starter vi helt fra bunden, så alle kan være med. Undervisningsformen er klasseundervisning, med øvelser undervejs i fremstilling af forskellige grafiske opgaver. Læs mere herom på Adobes egen hjemmeside.

Udbytte af InDesign kursus

Efter kursus i InDesign har du arbejdsfiler og skabeloner med hjem, som du kan bruge i dit daglige arbejde. Du får adgang til ekstramateriale med råd, tips og tricks fra din instruktør.

Tilmelding InDesign kursus

Du kan her tilmelde dig til akademiets Adobe InDesign kursus.

Adobe InDesign kursus hos Compass

indesign kursus