UiPath Programmering Kursus
4 Dage til forretningsbrugere

4 Dage • Modul L, M, N

LÆR UIPATH UDEN AT KUNNE PROGRAMMERE

På dette UiPath kursus lærer du at bygge UiPath robotter uden at du skal kode som en IT udvikler. Kurset er nemlig tilpasset dig der ikke kan programmere eller kode. Kurset er sammensat af de to kurser du skal bruge for at komme fint igang med at bygge i UiPath:

 • UiPath Builder Kurser 2 dage
 • UiPath Arkitekt Kurset 2 dage

Du lærer at RPA automatisere dine administrative opgaver uden at skulle have fat i IT afdelingen hver gang du skal opsætte, ændre eller samarbejde med din UiPath robot. UiPath er rigtig godt til:

 • Microrobotter der udvikles, driftes og vedligeholdes lokalt i forretningen
 • Automatisering af lokale processer uden kodning
 • At udvikle og afvikle personlige processer
 • Full scale enterprice brug af RPA til koncernen virksomheden

Egen robot i drift

Under kurset udvikler og idriftsætter du din egen robot til en proces hjemmefra din egen virksomhed. Alternativt kan du vælge en proces fra en Compass case.

Hvem deltager

Kurset er fremmødetræning kombineret med cases og læringsvideoer du har adgang til hjemme, og din underviser sikrer at du kommer godt fra start. Kurset henvender sig til medarbejdere i forretningen, projektledere, proces analytikere, ledere, konsulenter og udviklere der selv, “hands on”, vil kunne programmere UiPath robotter.

Kursus udbytte

Efter endt kursus har du udviklet og idriftsat en UiPath robot. Du får den grundliggende viden og færdigheder, du har brug for, til selv at kunne programmere UiPath softwarerobotter. Du vil du kunne opsætte, fejlsøge og ændre UiPath RPA robotter.

Helpdesk shared screen

Når du kommer hjem fra dit RPA kursus vil dine undervisere hjælpe dig videre når UiPath robotterne driller. Derfor har du efter endt modul N tre måneders fri adgang til Compass RPA Helpdesk. Rammen for helpdesken er at den understøtter den træning vi har gennemgået i undervisningen.

GÅ TIL HELPDESK

Kursus indhold

Teori er godt, men vi lægger særlig vægt på konkrete og praksisnære øvelser og du kommer igennem en masse små case øvelser svarende til det som normalt kan drille i arbejdet med UiPath. RPA kurset indeholder:

 • UiPath robottens komponenter – hvad den indeholder
 • Grundliggende programmering af UiPath – for forretningsfolk
 • Udvikling og genbrug af RPA robotter fra eksempel bibliotek
 • Robuste UiPath robotter
 • Fejlsøgning og fejlhåndtering i UiPath
 • Træning i UiPath komponenterne
 • Cases, tips og erfaring
 • Øvelser i “drag and drop” opsætning af UiPath RPA robotter
 • Certificering inkluderet

Forudsætninger

Det er på dette kursus ingen forudsætning at kursisten kan kode. Øvelser med UiPath robotterne er primært “drag and drop” programmering, og hvor der skal lidt mere til hjælper din underviser dig. Det er en fordel hvis du har flair for IT.

Relation til andre kurser

Kurset kan med stor fordel tages sammen med kurset RPA Business Analyst og Organisering. Tilsammen udgør de to kurser RPA Practitioner med UiPath.

Så nemt er det

Se lille video om hvordan du som forretningsbruger lærer at RPA automatisere din første proces.

Udskyde datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus ændre eller udskyde dine moduler så det passer i din kalender. Se regler i forretningsbetingelser.

Pris

Pris er eksklusiv moms. Ellers er alt inklusiv, herunder online materiale, certificeringprogram, frokost, kaffebord, helpdesk. Overnatning er ikke inkluderet.

Virksomhedskursus

Akademiets kurser tilbydes som virksomhedskurser, dansk eller engelsk sprog. Send mail til Compass for tilbud på virksomhedskursus.

Tider

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter kl 16.30 alle dage. Skal du hente børn en dag, så er der videoer på alle faglige områder. Det er ikke lige så godt, men du vil kunne klare den.

Certificering

Du modtager altid diplom på at du har deltaget på dit kursus. På udvalgte kurser medfølger endvidere certificering som er indeholdt i dit kursushonorar. 

Sprog

Åbne kurser: Dansk sprog og dansk kursusmateriale.
Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale.

Materialer online

Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS) hvor du har adgang til videoer, præsentationer og værktøjer. Du har adgang i 12 måneder.

Kursus lokationer

Åbne kurser afholdes i Århus og København. Alternativt tilbydes virksomhedskurser afholdt hos jer.

København
Compass Academy
Købmagergade 67
DK-1150 København

Århus
Helnan Hotel Marselis
Strandvejen 25
DK-8000 Århus

Forplejning

København:
La Perla: Italiensk frokost buffet
Rice Market: Thai buffet
Jacobsen: Dansk smørrebrød

Århus: Hotel Marselis frokost buffet

Allergi, vegetar, veganer: Sig det til os på kursusdagen, så arrangerer vi det for dig.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. Alternativt kan overnatning indregnes i dit kursushonorar. Kontakt venligst akademiet for tilbud hvis du ønsker dette. For København kan vi anbefale:

Hotel Ibsen eller Hotel Arthur (5 minutters gang fra akademiet)
Vendersgade 23,
1363 København
Tlf: +45 33 45 77 44

Parkering København

Q-Park Nørreport. 4 minutters gang til akademiet
Israels Plads 1
1361 København
Tlf: +45 70 25 72 13
Vis vej i Google Maps

Offentlig transport

København: Akademiet ligger 100 meter fra Nørreport Station. Der går toge til stationen fra alle retninger, herunder også metro direkte fra Københavns Lufthavn.

Århus: Hotel Marselis ligger i udkanten af Århus. Du kan tage buslinje 100, og stå af ved Mindeparken hvorfra der er 5 min gang.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Tid og sted

Åben

Få pladser

Fyldt

DKK 22.800Ekskl. moms

TILMELD