Andre kurser Hos Compass

RPA, Six Sigma og Lean kurser

Akademiet tilbyder også kurser i Digital marketing, samt Six Sigma og Lean kurser.

InDesign Kursus

Tak et InDesign kursus, og lær grafisk opsætning af flyers, plakater, hjemmesider, facebookposts og bøger. Få dine udgivelse til at se tiltalende ud. Lær selv at sætte tingene op på InDesign kursus og få tips og tricks

rpa kursister

Lær Google Analytics

Hvordan bruger jeg bedst Google Analytics til at tage beslutninger? Hvordan sætter jeg Analytics op på min hjemmeside? Få svar på dine spørgsmål på vores hands-on kursus i Google Analytics, og understøt dine SEO aktiviteter

start af rpa projekt

Lær Google Adwords

Kom I gang med at annoncere på Google. lær hvordan du sætter kampanger og mål op, så du kan få mest muligt ud af dine annonce penge. Du får værktøjerne i hænderne og laver øvelser, som du kan gå direkte hjem og anvende.

Ledere prøver UiPath

Wordpress Kursus

Lær at sætte din egen hjemmeside om med det populære værktøj WordPress. Mød vores imødekommende undervisere, der gør det nemt for dig at lave og vedligeholde din hjemmeside.

rpa kurser

Lean Kurser

Lær om Lean principperne på akademiets Lean kurser. Fra to dages introduktion til 11 dages Lean uddannelse. Lean kurser for specialister og ledere. For produktion og administration. 

Ledere prøver UiPath

Lær Facebook Annoncering

Teori og hands-on omkring facebook annoncering, hvordan, hvornår og hvorofte, skal man annoncere på facebook, hvad egner sig og hvordan bruger jeg bedst min tid.

RPA Kursus underviser