SCRUM og Lean kurser hos Compass

RPA, Lean & Scrum kurser

Akademiet tilbyder en række Lean og Scrum kurser.

Scrum Master Kursus

Tag på Scrum kursus og lær om agile og Scrum, og hvordan du accelererer innovation og udvikling gennem små iterative og eksperimenterende lærings-cyklusser. Bliv certificeret på Scrum Master kursus, og lær om hurtigere time to market.

RPA Kursus underviser

Scrum Kursus

Teori er godt, men på akademiets Scrum kurser ligger vi særlig vægt på de praktiske erfaringer. Akademiet tilbyder et komplet program af forskellige Scrum kurser, herunder Product Owner kursus og Scrum Master uddannelse.

start af rpa projekt

Product Owner Kursus

Kom i gang med agile på dette Scrum Product Owner kursus. Lær hvordan det adskiller sig fra almindelig projektledelse, og hvordan du accelerer innovation og udvikling. Du får værktøjerne i hænderne og øvelser.

Ledere prøver UiPath

InDesign Kursus

Tak et InDesign kursus, og lær grafisk opsætning af flyers, plakater, hjemmesider, facebookposts og bøger. Få dine udgivelse til at se tiltalende ud. Lær selv at sætte tingene op på InDesign kursus.

rpa kurser

Lean Kurser

Lær om Lean principperne på akademiets Lean kurser. Fra to dages introduktion til 11 dages Lean uddannelse. Lean kurser for specialister og ledere. For produktion og administration.

Ledere prøver UiPath

Photoshop Kursus

Teori er godt, men på akademiets Photoshop kurser ligger vi særlig vægt på de praktiske færdigheder. Akademiet tilbyder et komplet program af forskellige Adobe Photoshop kurser.

rpa kursister